Mam za dużo skóry na penisie. Po ściągnięciu napletka skóra jest czerwona, czuje delikatny dyskomfort. Czy konieczny jest zabieg czy można probować maść sterydową?
Tylko obrzezanie . Ja też miałem nadmiar napletka i w opadzie mogłem odciągnąć cały a w wzwodzie najpierw do połowy później już wcale gdy doszły mikro pęknięcia i blizny .
Wszystko zależy jak jest we wzwodzie. W zwisie nadmiar jest normalny. Co do obrzezania jak kto woli, względy estetyczne, chorobowe - tnij . Z drugiej strony natura go dala , żeby był.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.