proeloelo320
New member
To zacznę od tego ,że przeczytałem różne fora od dechy do dechy.
I opisy jak ją rozpoznać.
Wyszło tak ,że mam częściową stulejkę albo po prostu wystarczy poćwiczyć (nie znam sie).
To może troszkę opisu?
No ok..
Gdy jest normalnie bez wzwodu:
to napletek ładnie się ściąga i wszystko więzidełko (czy jakoś tak) też ładnie i skóra na penisie też git...
A teraz wzwód:
tutaj jest najgorzej bo gdy penis jest w wzwodzie to jest tak jakby skóra była naciągnięta na całym penisie (tak jakby musiałoby być jej więcej)
a napletek ściąga się do 1/3 żołędzia, natomiast więzidełko jakby tak blokowało tego żołędzia...
Mam nadzieje ,że tylko informacji wystarczy
Jak mam jeszcze coś opisać to walcie z mostu.
PS: jak patrzyłem na zdjęcia u dzieci w moim wieku lub podobnym to mają na tym napletku jakby porozrywaną skórę natomiast ja takiej nie mam.
I proszę też o jak najszybszą odp. muszę to wiedzieć do godz. 12/15 !!!
PS:
D) Czy możliwe jest to ,że po moim kuzynie mam też stulejkę? (bo mam po nim wszystko.. naprawdę ,aż trudno uwierzyć, nie? no bo ja myślę ,że po nim (tak jakby) mam to bo on też miał stulejkę i w podobnym wieku zauważył ok. 10/11 lat (ja wtedy zauważyłem.. ale bałem się powiedzieć
)
WIDZĘ ,ŻE JACYŚ GOŚCIE TU TEŻ ZAGLĄDAJĄ TO MOŻE POMOGLI TEŻ BYŚCIE?? (JAK MOŻECIE)
Za każdą pomocną odp. bardzo dziękuję.
I opisy jak ją rozpoznać.
Wyszło tak ,że mam częściową stulejkę albo po prostu wystarczy poćwiczyć (nie znam sie).
To może troszkę opisu?
No ok..
Gdy jest normalnie bez wzwodu:
to napletek ładnie się ściąga i wszystko więzidełko (czy jakoś tak) też ładnie i skóra na penisie też git...
A teraz wzwód:
tutaj jest najgorzej bo gdy penis jest w wzwodzie to jest tak jakby skóra była naciągnięta na całym penisie (tak jakby musiałoby być jej więcej)
a napletek ściąga się do 1/3 żołędzia, natomiast więzidełko jakby tak blokowało tego żołędzia...
Mam nadzieje ,że tylko informacji wystarczy
Jak mam jeszcze coś opisać to walcie z mostu.
PS: jak patrzyłem na zdjęcia u dzieci w moim wieku lub podobnym to mają na tym napletku jakby porozrywaną skórę natomiast ja takiej nie mam.
I proszę też o jak najszybszą odp. muszę to wiedzieć do godz. 12/15 !!!
PS:
WIDZĘ ,ŻE JACYŚ GOŚCIE TU TEŻ ZAGLĄDAJĄ TO MOŻE POMOGLI TEŻ BYŚCIE?? (JAK MOŻECIE)
Za każdą pomocną odp. bardzo dziękuję.