Witam wszystkich. Nie jestem pierwszą osobą, która to pisze, ale to właśnie dzięki temu forum i osobom, które pisały, że nie ma na co czekać, zdecydowałem się w końcu coś zrobić ze swoim problemem, czyt. stulejką. Doradzaliście Multimedicę, więc wybrałem tę klinikę. Udało mi się uzbierać na zabieg, dlatego wybrałem prywatnie, nie na NFZ (oczywiście taką opcję także można wybrać, ale najbliższe wolne miejsca dopiero po Nowym Roku!). Zależało mi też, aby jak najszybciej było "po", skoro już się zdecydowałem. Wizytę kontrolną u dra Marka Beldy miałem wczoraj. Kiedy będę już po zabiegu może opiszę całą moją przygodę, a na razie chciałbym opisać jak to wyglądają pierwsze kroki z Multimedicą
.
Zarejestrować się na wizytę można nawet mejlowo, jeśli telefon będzie wciąż zajęty. Cena wizyty 110 zł, a samego zabiegu - 800 zł. Pan doktor cierpliwie odpowie na każde pytanie dotyczące zabiegu. Jest miły i konkretny, a wizyta niedługa, więc nie ma co się wstydzić! Powiedziałem o moim problemie, doktor zobaczył, a następnie rozrysował i opisał cały zabieg, a także sytuację po zabiegu. Z opcji obrzezania całkowitego i częściowego, wybrałem całkowite, ponieważ mam pewność, że stulejka już nigdy nie wróci. Zabieg mam w najbliższy wtorek, wystarczy, żebym wziął obuwie zmienne, ciasną bieliznę i oczywiście ogolił okolice intymne
. Na razie się nie stresuję. Wiem, że wyglądem penisa nie będę zachwycony, a tuż po zabiegu będzie nieźle bolało, to jednak bardziej się cieszę, że pozbędę się problemu raz na zawsze. Oby tylko zabieg był w 100% udany!
Pozdrawiam.