kamikaze12
Active member
Podaję hasło OKOŃ
Masz jakieś zdjęcia?A jaki masz styl? Ja chciałem hight&tight, a lekarz nie zlekceważył i zrobił mi jakiś dziwny medium&tight.
U mnie tez chyba medium tightA jaki masz styl? Ja chciałem hight&tight, a lekarz nie zlekceważył i zrobił mi jakiś dziwny medium&tight.
Tezctsk chyba medium&tightA jaki masz styl? Ja chciałem hight&tight, a lekarz nie zlekceważył i zrobił mi jakiś dziwny medium&tight.
W brew pozorom zadowolenie z wyglądu też jest ważne i jednak te style tez wpływają na funkcjonalnoścKurczę będąc na tym forum czytając
Wasze-nasze spostrzeżenia nie myślałam że sposób wykonania zabiegu ( styl czy też wzór ) ma tak wielkie znaczenie , choć pewnie i tak ostateczną, decyzję podejmuje lekarz - czego i ile może wyciąć . Choć ja osobiście przygotowywałem się do zabiegu pół roku i też czytałem i oglądałem różne informacje na ten temat .
Pozwolę sobie jeszcze napisać że popularnym jest styl H&T w różnym wykonaniu polegajacy jednak na wycięciu znacznie unerwionej części penisa, którym jest zewnętrzny napletek jak i „koronka” pozostawiając większą czy też mniejszą część wewnętrznej blaszki - która jak zauważyliście jest również bardzo czuła i delikatna![]()
Też tak mamU mnie Pani doktor sama zasugerowała ze zostawi trochę więcej skóry sam zaznaczając ze bedze wygodniej gdy np , użyje ręki,, i bez wzwodu jest luźniej ale na wzwodzie jest funkcjonalne
Ale jesteś zadowolonyTeż tak mam![]()
Masz jakieś foto?Jestem team Tondel po kilku latach estetyka i funkcja same plusy. H&t
Witam6mc po zabiegu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie wiem czemu to znika po jakim czasie dziwnie to dzial nie wiem jak to poprawicWitam
A w jaki sposób otworzyć te załączniki bo nic się nie chce otworzyć![]()
Moge tez dodacfajnie zrobiony kutasek - korzystaj. A i super sprawa ze wrzuciłeś zdjęcia po tych kilku latach. Brakuje takich zachęcających postów
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| K | Mój sprzęt po zabiegu plastyki | Po zabiegu obrzezania | 49 | |
| D | Mój styl obrzeżania | Inne | 7 | |
| A | Czy mój penis wygląda normalnie | Stulejka | 26 | |
| M | Czy mój penis wygląda normalnie? | Stulejka | 2 | |
| R | Mój zabieg, laser , sugestie | Przed zabiegiem obrzezania | 2 |