Papastokulos
New member
Po 1 to witam wszystkich 
Otóż jak się domyślacie mam problem ze stulejką. Mimo iż nie konsultowałem tego z żadnym lekarzem to wydaje mi sie ze to takowy problem, gdyz podczas wzwodu nie moge praktycznie wogole sciagnac napletka, lecz podczas spoczynku moge go sciagnac. Tak czy siak zdrowiutki to on nie jest
Mam 17 lat lecz za miesiac bedzie 18, nie mowilem nikomu o moim problemie i wolalbym zeby tak pozostalo, wkoncu jestem juz duzym chlopcem i mysle ze dam rade samemu zalatwic ten problem, ale nigdy wczesniej nie mialem potrzeby samemu zmagac sie z tego typu problemami i stad moja prosba o Wasza pomoc. Chcialbym uzyskac jakies wskazowki krok po kroku jak mam sie do tego zabrac, do kogo zadzwonic, gdzie pojsc, ile kosztuje taki zabieg badz czy moge uzyskac jakas refundacje z NFZ. Ogolnie rzecz biorac potrzebuje jakichs wskazowek co mam zaczac robic gdyz nawet nie wiem jak mam sie do tego zabrac :?
Otóż jak się domyślacie mam problem ze stulejką. Mimo iż nie konsultowałem tego z żadnym lekarzem to wydaje mi sie ze to takowy problem, gdyz podczas wzwodu nie moge praktycznie wogole sciagnac napletka, lecz podczas spoczynku moge go sciagnac. Tak czy siak zdrowiutki to on nie jest