Fakt, kilka sekund ale u mnie jednak gorąca. To zdaj relację jak idzie z Altacetem. I czy nie wraca np. po odstawieniu. Tak w ogóle Makintosz to powieksza Ci się oponka po pół roku np. po masturbacji/stosunku? Czy cały czas tak samo?
Dzis rano bylem zdjac po 2 tygodniach szwy. I okazalo sie, ze obrzek ktory powstal jest spowodowany tym, ze ta reszta skory, ktora zostala po calkowitym obrzezaniu nie zostala nasunieta na zoladz. Koniecznie trzeba to zrobic, bo robi sie z tego zalupek. Trzeba po prosty naciagnac na sile skore na zoladz albo w druga strone-wcisnac zoladz w skore. Tzn. miejsce po szwie musi sie znalezc tak jakby wewnatrz. Nie jest latwo za pierwszym razem ale warto, bo teraz jest wieczor a mi boki "oponki" juz zniknely.
A co robisz zeby Ci sie nie zrolowała spowrotem? Czy trzyma sie samoistnie? Oczywiście spróbowałem tego jak przeczytałem post ale że mi zjeżdżała w dół to oblozyłem gazą i zakleilem plastrem
Ze zdjęć wynikało ze miałeś spory obrzęk. No ładnie szkoda że nikt nie informuje w szpitalu o tym po zabiegu ja się męczę 6 tygodni... zobaczymy czy przyniesie efekty chowanie głowy
No ja u siebie nie mam co naciągnąć. Chyba ze jaja mi lekarz tak zrobił cięcie ze ja nie mam żadnej opcji cokolwiek naciagnac
Ja mialem czesciowe, probuje naciagac ale opuchlizna za duza chyba jeszcze i jakos na sile naciagne, ale nie zlapie tego niczym za chiny bo od razu sie wymyka. Chyba musze jeszcze poczekać, az opuchlizna troche sama zejdzie...
Metoda sax128 chyba działa co prawda skóra sama sie nie utrzymuje, ale z pomocą gazy i plastra owszem. Rano posmarowałem Cepanem i schowałem, nie mogłem wytrzymać do wieczora i teraz odwinąłem i rzeczywiście oponka mniejsza, ząbki/falbanka po szwach jeszcze widoczne ale też już mniej. Wrzucę jakieś foto w sobotę.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Skrzywienie - metody nieoperacyjne | Skrzywienie prącia | 1 | |
R | Po konsultacji z lekarzem - wybór metody. | Obrzezanie | 1 | |
T | Wybór metody obrzezania/plastyki. | Obrzezanie | 17 | |
H | Metody obrzezania u dr. Kuźniara | Stulejka | 1 | |
N | Alternatywne metody leczenia może dobre, może ściemy | Prostata | 10 |