• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Masaż na potencję z akcentem na intymne strefy – działa czy ściema?

Adam Siła

New member
Słuchajcie, ostatnio natknąłem się na temat masaży dla facetów po 35-tce, które ponoć mają pozytywnie wpłynąć na potencję i energię, którą, powoli zaczynamy tracić. Co ciekawe, w ofercie jest masaż całego ciała, w tym intymnych stref. Interesuje mnie jedno – czy to faktycznie jakaś ukryta seks-usługa, czy w końcu normalny facet może dostać porządny masaż CAŁEGO ciała i nie zostać uznany za jakiegoś zboczeńca? Na stronie piszą, że to autorska metoda masażu, są jakieś żestkie zasady i wszystko w porządku. Ale chciałbym usłyszeć od kogoś, kto już to przetestował – to naprawdę działa, czy tylko kolejna ściema? Coś mi mówi, że to może być bardziej "mocny reset" niż jakieś dziwne "zabawki". Zanim się zdecyduję, chciałbym poznać wasze opinie. Usługa dostępna na Śląsku.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Skoro całego ciała to i kutasa. Skoro kutasa to seks usługa. Domyślam się że zaraz wyskoczysz z reklamą bo już 3 post i w każdym piszesz o tym samym...

Adam Siła

New member
Spoko, rozumiem, że możesz myśleć, że to reklama, ale naprawdę nie o to chodzi. Po prostu szukam doświadczeń od tych, którzy już byli. Zanim coś zrobię, wolę wiedzieć, czy to działa na serio, czy to po prostu pic na wodę. Moja reklama cudzych usług będzie kosztować nieco więcej niż kilka postów:D Więc jak ktoś już to testował, chętnie usłyszę, jak to wygląda w praktyce. Nie szukam usług seksualnych

Adam Siła

New member
O, klasyka! Też kiedyś gnębiłem nowicjuszy w szkole. Prawda, miałem wtedy 11 lat. Idę napić się piwa i obgadać ten temat z chłopakami w pubie