• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

maksymalna stulejka - nie idzie sikać

plakalplakal

New member
mam straszną stulejke dwa lata na bilansie byłem i lekarka mi mówiła ze to stulejka i ze trzeba cwiczyc sciaganie jednak nie cwiczyłem i mi całkiem zarosło a rodzicom powiedziałem ze juz mi schodzi.... czy jest jeszcze szansa to rozciągnąć? jak sikam to siki zbierają mi sie w srodku penisa i musze resztke wyciskać, wysyłam zdjęcie jak stoi https://imagehost.pl/image/Jk1yp

matka83

Member
Szybko do lekarza, potrzebny bedIe zabieg. Utrudnienie oddawania moczu jest bardzo niebezpieczne, może spowodować zakażenia układu moczowego i nawet uszkodzenie nerek.

Lubelski

Active member
Usuwaj chłopie nie ma czekać czy sama zejdzie!...widać fajny sprzęt szkoda że stulejka...operacja nie boli, życie z stulejką boli!

Mateusz98X

Active member
Bez zabiegu niestety już raczej się nie obędzie. Przy takim stopniu stulejki i problemach z oddawaniem moczu musisz się przygotować, że zabieg będzie potrzebny. Najlepiej w miarę szybko porozmawiać z rodzicami, umówić się do lekarza i to załatwić. Jeśli obawiasz się reakcji rodziców, bo mówiłeś im, że napletek już schodzi, możesz po prostu powiedzieć, że wcześniej było lepiej, ale znowu zaczęło się pogarszać. Stulejka może pojawić w każdym wieku, może się pogarszać, więc nie jest tak, że skoro rok temu napletek można było zsunąć, to teraz nie może być problemu. Im szybciej to ogarniecie, tym lepiej przede wszystkim ze względu na problemy z oddawaniem moczu. Nie ma co tego dalej odkładać, tylko trzeba porozmawiać z rodzicami i iść do lekarza. Wiem, że to nie jest fajne, ani łatwe, ani przyjemne, ale niestety trzeba się tym zająć. Powodzenia :)