Szczerze powiem tak. Czytałem opinie, byłem na wizycie i nie polecam. Podejście aby tylko kase skasować... Na dodatek nie wyobrażam poświęcenia swojego sprzętu człowiekowi w takim wieku (precyzja itd) a tym bardziej kolosalnej ceny.
Ja wziąłem skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu.
Udałem się prywatnie do dr. Marksa w Bełchatowie. Wizyta, omówione co i jak i skasowane 120zł. Problem głównie miałem ze zbyt krótkim wędzidełkiem. Byłem w środę, następnego dnia miałem wysłać sms imię nazwisko pesel i schorzenie. Po południu odpowiedź "zabieg w juz w poniedziałek 13.02.2012". Jak by nie patrzeć w pół tygodnia to szybko. Stawiłem się (radzę wziąć książkę bo nuda jest straszna), około 14 przyszedł Pan doktor z kolegą (nie pamiętam nazwiska, musiałbym sprawdzić na wypisie) i namówili mnie na plastykę (byłem napalony na całkowite obrzezanie). Potem podróż na sale, plastyka 20-30 minut i powrót. Czekanie do obchodu na wypis i do domu. Potem po 4 tygodniach kontrola i skasowane 100zł. To tyle...
Nic mnie nie bolało później przez te 4 tygodnie, a co więcej zaraz po kontroli świętowaliśmy z dziewczyną co należało

A jestem strasznym panikarzem (mdleję przy pobieraniu krwi itd) więc każdy to przeżyje

Kwestia podejścia. Ja miałem większy lajt niż przy pobieraniu krwi.
Jeśli chcesz wiedzieć więcej to pisz

Wg. mnie lepiej nadłożyć a mieć nie dość że zaoszczędzone pieniądze na np. wakacje to jeszcze w razie gdybyś coś chciał zmienić nie ma problemu i zbędnych dopłat za poprawki.