chlopakzpytaniem
New member
Witam, mam kilka pyt dot. uprawiania seksu w prezerwatywie, nie wiem czy mam stulejke czy jej nie ma, bo jak penis nie jest w zwodzie to normalnie skorka schodzi bez zadnego bolu ani nic, a gdy jest w zwodzie, tez schodzi troszke wolniej ale tez schodzi i nigdy nie sciagam do konca bo boje sie ze nie bede mogl go zalozyc itp (jutro sprobuje). Czytalem kilka forum zagranicznych i wyczytalem ze zza krotkim wedzidekiem/stulejka da sie normalnie uprawiac seks jezeli sie uwaza. Mam pytanie, gdy zaloze prezerwatywe na penisa ktory jest w zwodzie, to czy gdy bede wkladak go w cipe to tj skorka z penisa bedzie sie dalej "zdejmowala" podczas wkladania czy ona pozostaje juz w takiej pozycji jak sciagnalem napletek? Czytalem na jednym forum, ze mezczyzna moze tylko sciagac 1/3 swojego penisa w zwodzie i nie przeszkadza mu to w seksie, zaklada normalnie prezerwatywe i moze uprawiac go. Wiec takiemu czlowiekowi, gdy wklada penisa schodzi tam ta skorka czy pod prezerwatywa nic sie nie zmienia i jest skorka zdjeta tj na poczatku byla, czyli w jego przypadku to 1/3? Dziekuje za odpowiedz