• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Lekarz - Białystok

Adamsonn

New member
Również podpisuje się pod prośbą kolegi z góry.. Jeśli ktoś miał już takie doświadczenie w Białymstoku prosimy o wszelkie informacje :)

Alexy

New member
Ja również dołączam się do pytania.
Dodam że w moim przypadku jestem gotowy zrobić to prywatnie (słyszałem że zabiegi w nfz'cie często wykonywane są byle jak).
Słyszałem też coś o "Klinice Damiana", ponoć tam robią to najlepiej, ale wolałbym najpierw zasięgnąć opinii osób które mają jakieś doświadczenia z Białostockimi lekarzami.

mun

New member
witam
widze ze nie jestem sam z moim problemem. rowniez mam stulejke. szukam w Białymstoku lub okolicy konkretnej placowki medycznej z dobrym specjalista gdzie wykonaja mi zabieg. podobnie jak kolega Alexy jestem gotowy zrobic to prywatnie. zreszta nie wiem czy nie jest to jedyna mozliwosc, bo bylem normalnie u lekarza pod koniec 2009 i w nfz nie mieli pieniedzy na takie zabiegi i nie wiedzieli jak sytuacja bedzie wygladala w 2010.
jest w Białymstoku kilka prywatnych gabinetow urologicznych. oprocz Centrum Damiana slyszalem jeszcze o dwoch miejscach:
- Humana Medica Omeda na Fabrycznej (http://www.bialystokonline.pl/katalog.p ... 2&strona=1),
- Prywatny Gabinet Urologiczny Paweł Andrzej Zajkowski (http://www.bialystokonline.pl/katalog.p ... 3&strona=1).
nie wiem jak jest w pierwszym przypadku, ale na temat gabinetu Zajkowskiego nie byly to najlepsze opinie. jednak bylo to dosyc dawno i moze cos sie zmienilo.
jak mielibyscie jakies informacje na temat tych lub innych placowek, o lekarzach oraz o cenach za zabiegi to piszcie. mam nadzieje ze wspolnie uda sie cos znalezc ;)
pozdrawiam

lukas123

New member
Ja miałem robioną stulejkę w PSK i kwalifikuje sie do poprawy, nie przez lekarza, po prostu tak reakcja organizmu. Ogólnie powiem tak: żeby zrobić zabieg w państwowym szpitalu trzeba mieć nerwy ze stali. Nawet mając ustalony termin mogą odesłać z kwitkiem do domu tuż przed samym zabiegiem (mi tak zrobili). No i w PSK robią tylko korekcje wędzidełka i obrzezanie całkowite, beż żądnych półśrodków. Cudów tez się nie spodziewajcie, bo żaden z naszych lekarzy nie zszyje tak ładnie jak np. dr. Drabina z Krakowa.

W takim wypadku, mogę jedynie polecić, chyba najlepszego urologa w naszym mieście: dr. Malczyk.

Na prywatne kliniki tez bym nei liczył, bo w sumie nie pracuje tam, zaden dobry lekarz. Osobiście myślę tez nad tym aby udać do chirurga plastycznego, moze mu uda sie poprawić mój sprzet.