• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Kurzajki

kacper22

New member
Jeśli mam kurzajki to jest to pewne że mam hpv? Mogą być one od czegoś innego? A Jeśli to od hpv to może byc tak że organizm sam zwalczył wirusa a kurzajki zostały? I dodam że mam na lewej dłoni tylko, na prawej nic. I czy w wynikach zwykłej morfologi krwi może wyjść coś takiego że wykryje wirusa? Proszę bardzo o pomoc, dziękuję.

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Bo w końcu pokonuje, średnio 2-3 lata moze sobie taka kurzajka żyć. Tyle że łatwo sie roznosi, więc sam siebie bedziesz zarażać(dlatego pojawiaja sie kolejne) Idziesz do dermatologa i albo wypalasz, wymrażasz albo dostajesz plyn do smarowania i w domu smarujesz aż zdechnie.

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Prawie każdy w życiu miał styczność z kurzajkami. Wystarczy miec skaleczoną skórę, wdepnąć na basenie w miejsce gdzie jest wirus i już dupa zbita. Podać komuś rękę kto ma kurzajki a ty masz skaleczenie zadrapanie czy cokolwiek i dupa zbita. Tak samo łatwo sie zarazić jak opryszczką na ustach.

kacper22

New member
@dieselpower mam chyba z 15 kurzajek na lewej ręce w wewnętrznej stronie, jedne mniejsze drugie większe. Takie coś da się usunąć na jednej wizycie? I czy mogłem tym wirusem zarazić partnerkę drogą płciową? Zaczynam się tym wszystkim już niepokoić

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Będziesz u dermatologa to ci powie czy usunie na raz czy nie. Tak możesz ją zarazić kurzajkami, tak samo jak ty sie od kogoś zaraziłeś.

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Chopie idz ze do lekarza. Kurna to nie hemoroidy w dupie czy kiła na kutasie zebys sie jakoś musiał specjalnie wstydzić. Domowymi sposobami to se możesz katar leczyć.
Kosztuje ile kosztuje, w Warszawie inaczej w Pierdziszynie Inaczej. Idziesz pytasz, jak za drogo bierzesz recepte na np verracutan i w domu smarujesz. Co z nieleczonymi już wiesz. Masz już 15. W dodatku bedziesz przenosił na innych. Mało odpowiedzialne..

Ostatnia edycja:
Do góry