Witam,
Jako iż postanowiłem że chcę wykonać zabieg obrzezania pojawiły się też pytania.
Po pierwsze: Czy mogę wykonać obrzezanie gdy mam za długi napletek
Po drugie: Jakie badania będą wykonywane
Po trzecie: Na czym polega konsultacja chirurgiczna? Wiem że u niektórych jest to wymagane przed zabiegiem.
Po czwarte: czy wybierając metodę high&tight mogę również usunąć wędziadeło
Po piąte: jak sprawa z raną, jak to będzie m/w wyglądać po przestaniu działania znieczulenia
Po szóste: jak z czasem leczenia tego? co mogę teoretycznie robić a co nie
Po siódme: odwołując się już do pytania wyżej czy warto to zrobić wtedy kiedy jestem w domu (np wakacje), ew. czy jeżeli siedzę to będzie wszystko OK etc
Po ósme: jak długo wstrzymać się od masturbacji/kontaktów seksualnych
Po dziewiąte: jak wyglądają pierwsze dni po zabiegu? jest to bolesne czy łatwo się do tego przyzwyczaja
I ostatnie: czy warto zahartować żołądź przed jeszcze podjęciem się obrzezania (aby zmniejszyć delikatnie dyskomfort)
Jako iż postanowiłem że chcę wykonać zabieg obrzezania pojawiły się też pytania.
Po pierwsze: Czy mogę wykonać obrzezanie gdy mam za długi napletek
Po drugie: Jakie badania będą wykonywane
Po trzecie: Na czym polega konsultacja chirurgiczna? Wiem że u niektórych jest to wymagane przed zabiegiem.
Po czwarte: czy wybierając metodę high&tight mogę również usunąć wędziadeło
Po piąte: jak sprawa z raną, jak to będzie m/w wyglądać po przestaniu działania znieczulenia
Po szóste: jak z czasem leczenia tego? co mogę teoretycznie robić a co nie
Po siódme: odwołując się już do pytania wyżej czy warto to zrobić wtedy kiedy jestem w domu (np wakacje), ew. czy jeżeli siedzę to będzie wszystko OK etc
Po ósme: jak długo wstrzymać się od masturbacji/kontaktów seksualnych
Po dziewiąte: jak wyglądają pierwsze dni po zabiegu? jest to bolesne czy łatwo się do tego przyzwyczaja
I ostatnie: czy warto zahartować żołądź przed jeszcze podjęciem się obrzezania (aby zmniejszyć delikatnie dyskomfort)