• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Kilka męskich spraw

ahhhhhh

New member
Mam 18 lat

1. Do kiedy rósł wam penis bo mi od 3 lat nic się nie zmieniło
2. Ostatnio poszedłem pierwszy raz do sauny i wszystko mnie podniecało, nie wiem czemu. Był człowiek przy pisuarze nago i mi stawal od razu. Co polecacie bo boje sie zrzucić recznik.
3. Jak to jest miec robione loda?
4. Próbowaliście sperme?
5. Skad mam wiedziec czy jesttem gejem. Bo czasami jak mam poped to fantazjuje o seksie z facetem tez i mnie podniecaja, ale nie chce byc w zwiazku z facetem

Sory ze tak rozne, ale nie chciałem robic miliona postow. dzieki za odpowiedzi

Penis rośnie zwykle do 21 roku życia
Wydaje mi się że wszystko siedzi w twojej głowie, ekscytujesz sie, to dużo nowych wrażeń z czasem się przyzwyczaisz. Musisz sobie wytłumaczyć że to tylko ciało. Seks oralny jest niesamowity, ciężko to opisać :) jeśli chodzi o próbowanie spermy to z tego co wiem wielu mężczyzn próbuje, ja lubię jej smak i strukturę haha
Jeśli chodzi o ostatnie pytanie, możesz odczuwać pociąg fizyczny i romantyczny do różnych płci, w życiu trzeba wszystkiego spróbować. Jesli pociągają cię mężczyźni to musisz się zastanowić czy jesteś może bi albo homo. Raczej przyjdzie Ci to naturalnie

1. Niby do 21 roku ale od 16-21 to u mnie może z 0,5 cm urósł.
2. Normalna sprawa w twoim wieku, kwestia przyzwyczajenia do nagości. Jak zacząłem chodzić na saunę w wieku około 20 lat to stawał jak tylko zdjąłem majtki. Bez skrępowania i strachu zacząłem chodzić nago dopiero ładnych parę lat później. U mnie w wieku 20 lat nawet masturbacji tuż przed sauną nie pomagała.
3. Kiedyś na pewno spróbujesz to zobaczysz, że ciężko opisać. Ciepło, mokro, przyjemnie na maksa podniecające, zwłaszcza jak panterka się angażuje żeby zrobić ci dobrze.
4. Tak, u mnie słoną bez jakiś nieprzyjemnych smaków.
5. Spokojnie, pewnie jesteś bi z nastawieniem bardziej na kobiety. Ja mam tak samo, nigdy nie chciałem związku z facetem ani nawet nigdy bym się nie całował ale wspólnie walenie konia lub lody to nie ma problemu. Tak było wcześniej bo wybrałem życie z kobietą i choć czasem fantazjuje o wspólnym lodzie z facetem to jest to jednak zdrada i na fantazjach się kończy.

ahhhhhh

New member
To ja mam taki popęd że w tej saunie to każdego bym wyruchal i może to przez to. Był taki basen do którego się wchodzi nago i chciałem do niego wejść ale się mega bałem że mi stanie i wgl

Lubelski

Active member
Mi urósł w spoczynku do 8.5cm w pęłnym zwodzie to solidna 15cm...chyba mi rósł do 20lat...18lat ty dopiero odkrywasz świat seksualny wszystko przed tobą, ale pamiętaj by, od tego oglądania oczy się się nie stłukły z umiarem i naucz się to kontrolować 🙂

To ja mam taki popęd że w tej saunie to każdego bym wyruchal i może to przez to. Był taki basen do którego się wchodzi nago i chciałem do niego wejść ale się mega bałem że mi stanie i wgl
Normalna sprawa w tym wieku, ja to się nawet na komisję wojskową bałem iść, że mi stanie jak ściągnę majtki 😁. Teraz to pełna kontrola, często bywam w saunach w Chochołowie

ahhhhhh

New member
Ja na komisji nie musiałem ściągać majtek akurat na szczęście.

Chce ktoś popisać na telegramie

Ostatnia edycja:

Mateusz98X

Active member
1. Trudno określić wiek, w którym penis przestaje rosnąć. To też zależy od tego, kiedy zaczęło się dojrzewanie. Inaczej będzie, gdy ktoś zaczął dojrzewanie, mając 10 lat, inaczej gdy 13 lat czy 15 lat. Zazwyczaj mówi się, że penis przestaje rosnąć w wieku około 18-21 lat. Zazwyczaj też ostatnie lata rośnie głównie grubość.

2. Jesteś w takim wieku, że naprawdę niewielkie bodźce potrafią wywołać wzwód. Z czasem, z wiekiem bodźców potrzebnych do wywołania wzwodu będzie coraz więcej. Przykładowo może być tak, że mając 18 lat, wystarczy, że zobaczysz ładną koleżankę i to wystarczy. Masz 20 lat, zobaczysz koleżankę i poczujesz jej perfumy. I tak z reguły bodźców, wraz z wiekiem, trzeba ich coraz więcej. Z czasem przyzwyczaisz się do takich sytuacji.

3. Nie da się tego opisać. Różnie też mężczyźni na to reagują. Niektórym się bardzo to podoba, ale słyszałem też od niektórych, że nie jest to dla nich super przyjemne, wręcz tracą wzwód podczas tego.

4. Byłem zdziwiony, jak wielu mężczyzn próbowało z ciekawości. Z innej perspektywy, jeśli całujesz się z partnerem/partnerką po tym, jak zrobił/a Ci loda, to też no jakby nie było, trochę masz ją w swoich ustach. Ogólnie co do smaku, wiele zależy od tego, co ktoś, je/pije/pali. Jeśli ktoś pali papierosy (również elektroniczne) czy pije alkohol, smak będzie gorszy. Jeśli pije dużo wody, będzie bardziej rozcieńczona, co powoduje, że będzie mniej intensywna, mniej gorzka.

5. Nie ma magicznego testu na geja, który by Ci powiedział czy nim jesteś, czy nie. Jeśli podniecają Cię mężczyźni, nie koniecznie oznacza, że jesteś gejem. Twoje wypowiedzi sugerują mi bardziej że możesz być biseksualny, jednak to też nie jest takie proste.