• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Jaki zabieg byłby najlepszy w mojej sytuacji? Pomocy!

Cnockaut

New member
Cześć! Od młodości borykam się z zaciśniętym pierścieniem. W 2019 siadałem już na fotel w celu wykonania zabiegu częściowej stulejki, ale w ostatniej chwili doktor kazał przerwać, gdyż wykryto u mnie jakiś tam problem z krwią. W kolejnych latach byłem wielokrotnie u urologa w celu ponownej oceny mojego penisa, ale każdy z nich sugerował mi zupełnie coś innego. W 2019 stwierdzono mi częściową stulejkę, kolejny urolog stwierdził, że w moim przypadku wystarczy tylko przyciąć/skrócić wędzidełko, a jeszcze kolejny tupnął nogą i powiedział, że on mi żadnego skierowania nie da, bo według niego wszystko jest okej. Przedstawiam wam zdjęcia mojego sprzętu i nie obraziłbym się, jakby ktokolwiek poradził mi jaki zabieg byłby najlepszy w moim przypadku? Na drugim zdjęciu wstawię zdjęcie idealnego penisa z internetu, którego chciałbym mieć.

Zdjęcie 1. Jak widzicie napletek swobodnie zaciska mi się w połowie żołędzia, a po całkowitym ściągnięciu jest nieprzyjemny uścisk, który mi doskwiera.

Zdjęcie 2 - tutaj zdjęcie idealnego penisa. Jaki więc byłby idealny zabieg do osiągnięcia takiego efektu?

Dawid88

Well-known member
Ku*wa chłopie najpierw robisz temat że coś nie tak ze skórą jakieś zaczerwienienia maści i ani słowa o stulejce. Czy ty tego nie widzisz że jest za ciasno i dajesz jeszcze sobie wmówić przez jakiegoś konowała, że jest ok? Sam wstawiasz grafikę przykładowego fiuta i jeszcze pytasz. Jak to jaki zabieg. Masz stulejkę i potrzebujesz obrzezania. Możesz też zmienić płeć i pozbyć się penisa całkowicie, ale sugeruję pozbyć się tylko kawałka napletka. 😉

Ostatnia edycja: