• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Jaki styl wybrać przy mojej stulejce ? Zabieg laserowy u dr. Chomicz

Michuu93

New member
Witajcie koledzy , TV
Cały czas się zastanawiam nad wyborem stylu obrzezania laserowego u dr Chomicz.
Pani doktor sugeruje aby wybrać całkowite Low and Tight , ktoś robił u niej zabieg?
Wysyłam zdjęcia, może ktoś podpowie

Michuu93

New member
Jestem po zabiegu, atmosfera naprawdę na wielki plus, obawiałem się bólu po zabiegu ale powiem szczerze, że jest albo zerowy albo znikomy i mnie to nawet nie przeszkadza. Pani doktor uratowała tyle napletka wewnętrznego ile się dało więc bardzo ucieszyła mnie ta wiadomość 😎
Jutro mija tydzień od zabiegu i czas na kontrolę, mam nadzieję, że będzie idealnie
Jak trochę dojdę do siebie to wrzucę fotki

dmcrypt

New member
Czy możesz napisać jak wyglądał u Ciebie sam dzień zabiegu? Ile to wszystko trwało? Czy byłeś w stanie sam wrócić do domu? Czy następnego dnia po zabiegu byłeś w stanie zająć się czymś normalnym jak choćby zrobienie śniadania i pójście po zakupy?

Michuu93

New member
Pobudka 4:40 ( szybkie śniadanie i szklanka wody) zakaz picia kawy w dniu zabiegu :(
5:15 ruszyłem gdyż miałem prawie 5h drogi a na 11 już musiałem być w ośrodku .
10:50 placówka, na początek formalności ( papier do podpisania , zapłata oraz faktura)
O 11:15 przyszła pielęgniarka wzięła mnie do gabinetu, powiedziała jak,gdzie i ile nasmarować maścią znieczulającą po czym udałem się do toalety nasmarować przyjaciela oraz okolice ( polecam dużo nasmarować na podbrzusze oraz mosznę -później napiszę czemu), wysmarowałem i ubrałem się czekając w poczekalni, i przyszła znowu koło 11:30 Pani Pielęgniarka , zaprosiła do zabiegowej przymierzalni zamykanej więc można tam ciuchy papiery telefon zostawic, przebrałem się w jej fartuch zostały tylko skarpety i jednorazowe laczki i poszedłem do pokoju na zabieg.
Pani doktor mnie przywitała uśmiechnięta i się położyłem , ocena stanu napletka oraz negocjacje co do stylu oraz ile uda się uratować skóry i do dzieła
Zastrzyki znieczulające ( w ogóle nic nie czułem gdyż dobrze wysmarowałem tam gdzie pisałem ) i do dzieła , zabieg miał trwać do godziny niestety trwał niecałe dwie … znieczulenie żołędzia puściło a ja chyba za słabo go wysmarowałem od strony wędzidełka więc polecam dużo lepiej tam dać!!!
Po zabiegu bolały mnie plecy musiałem rozchodzić i później opatrunek z naciskiem na naukę zakładania. Później 40 min czekania w poczekalni a później rozmowa z Panią Doktor w gabinecie oczywiście kartki do przeczytania co i jak robić a czego nie robić :)
Droga do domu spoko , nastawiałem się na sporo gorszy ból , ale wracałem już jako pasażer więc polecam osobę towarzyszącą
Ani razu tabletki nie brałem , dyskomfort jest ale znośnie najbardziej wkurzają zsuwające się opatrunki 🤣
Jak co proszę pytać , ile wiem tyle napiszę :)
Podczas operacji atmosfera mega na plus, śmiechy i żarty

Michuu93

New member
Zakupy zwykle małe robiłem i nic nie krwawiło ale dziecka 2 letniego Pani doktor mówiła abym nie nosił
Dzień następny nawet autem kierowałem , śniadanie na luzie kawka też