• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Jaki styl obrzeżania polecacie?

Misiekatowice

New member
Witam chciałbym podpytać jaki styl obrzeżania i metodę Stapler czy laser polecacie z własnego doświadczenia? I w którym stylu jest możliwość łatwiej masturbacji pomimo odkrytego żołędzia oraz kogo polecacie w Katowicach lub okolicy.

GallAnonimPL

Active member
Ja mam high&loose i fapie tak jak normalnie no, bo skóra się rusza, ale nie nachodzi na zoladz. Więc tak czy siak trochę trzeba pocierać.
Tak czy siak trzeba lubrykantu, bo potem otarcia są.

Z własnego doświadczenia to tylko laser miałem :D
Podobno jest mniej krwi. Chociaż mi i tak mocno leciała, bo ze stresu cisnienie mi mocno skoczyło.

Misiekatowice

New member
Ja mam high&loose i fapie tak jak normalnie no, bo skóra się rusza, ale nie nachodzi na zoladz. Więc tak czy siak trochę trzeba pocierać.
Tak czy siak trzeba lubrykantu, bo potem otarcia są.

Z własnego doświadczenia to tylko laser miałem :D
Podobno jest mniej krwi. Chociaż mi i tak mocno leciała, bo ze stresu cisnienie mi mocno skoczyło.
A z sexu jesteś zadowolony po obrzezaniu?

GallAnonimPL

Active member
@Misiekatowice

Nie uprawialem jeszcze seksu po zabiegu xd
No ale bawiłem się "fleshlightem" i ręką no to odczucia bardzo podobne jak przed.

Przyjemność - podobna lub taka sama
sposób masturbacji - więcej lubrykantu, więcej tarcia o zolądz niż wczesniej, skóra prawie nie nachodzi na zoladz ale wszystko się rusza tak jak się ruszało
seks - nie wiem, ale pewnie odczucia takie same

Bez lubrykantu łatwo otarcia sobie zrobić.

Ostatnia edycja: