• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Jak to jest przed zabiegiem i w trakcie?

Benio96

New member
Nurtują mnie takie pytania. Jak dlugo od konsultacji czekaliście na zabieg obrzezania - rzecz jasna prywatnie. Czy sam zabieg odbywa sie w szpitalu, czy tez w miejscu konsultacji w jakims pokoju zabiegowym? Jak to bylo u was z przelamaniem sie na konsultacji by wyciągnąć swoj sprzet przed lekarzem, ale jednak facetem?

Czaroo

New member
@Benio96
1. Ja czekałem dwa tygodnie, ale mogłem zapisać się już tydzień po rozmowie kwalifikacyjnej.
2. Mój zabieg był w klinice w małym pokoju zabiegowym z lekarzem i pielęgniarką.
3. Po prostu idziesz i się nie przejmujesz bo nie ma czym, nie jesteś nikim wyjątkowym dla tego lekarza ot zwykłym pacjentem z problemem do rozwiązania:)

Dawid88

Active member
1. Terminy każdy jakieś ma. Jak idziesz do lekarza jeden przyjmuje za tydzień inny za miesiąc, za chwilę będą wakacje i pewnie wszystko się wydłuży.
2. Zabieg będzie tam gdzie na niego pójdziesz, przecież nie wiemy kogo masz na myśli i gdzie wykonuje zabiegi.
3. W czym problem, przecież to lekarz i pokazanie fiuta w celach medycznych.