• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Jak obciąć samemu

Pawelmlody93krk

New member
Siemka mam 27 lat 15 cm w Max w zwodzie jak całkiem ściągam napletek to czuje jak by mi się to wadzidelko trzymało w zoledzia myślę o tym żeby je podpiąć zyletka ktoś wie jak to zrobić zaraz wstawię foto

Pawelmlody93krk

New member
Myslalem znkeczulic sie.alko i jakimś zamrażarczem dla sportowcow i w pelnym zwodzie poprosic przyjaciela zeby zyletka ciachnol mysle ze zaboli przez parw dni ale bez wstydu i po problemie

Pawelmlody93krk

New member
Tu sa fotki czytalem zeby znieczulic moczyć w spirytusie pozniej to Pikuś najbardziej sie boje bólu przy,podcininiu mysle ze w zwodzie leppiej niz jak jest miękki da kros insrukcje ???

Amek

Active member
W wędzidełku jest tętnica, nie wolno tego robić samemu.

Podczas zabiegu to cięcie nie jest w poprzek tylko wzdłuż i potem to jest wszystko zszywane.

trzeba iść do lekarza

Podczas sciagniecie napletka na max czyje jak by mi ktos wrzynal sznurek w zoladz jak proponujecie najebac sie postawic masz i zawolac kumpla z skalpelem a on dwlikatnie.podetnie czy samemu to zrobic bo lekarz odpada
Czy w takim stanie jak na zdj sperma ci tryska normalnie ? Bo ja jak kiedyś tak zrobiłem to przy momencie wytrysku był ból
Podczas sciagniecie napletka na max czyje jak by mi ktos wrzynal sznurek w zoladz jak proponujecie najebac sie postawic masz i zawolac kumpla z skalpelem a on dwlikatnie.podetnie czy samemu to zrobic bo lekarz odpada

MKD

Active member
W zyciu bym nie wpadl na pomysl ze sobie cos samemu ciac przy penisie. Przeciez do tego trzeba miec po pierwsze skalpel a po drugie jakies umiejetnosci i wiedze bo to nie jest jak ciecie kartki papieru

Trolo

Well-known member
W wędzidełku nie ma tętnicy, a raczej nie powinno się tego robić samemu, bo to nie jest tylko zwykłe podcięcie. Rana źle lub niezabezpieczona będzie się długo goić. Wędzidełko jest bardzo wrażliwe na dotyk więc z tego samego powodu będzie bardzo bolesne.

Dingo

New member
W wędzidełku nie ma tętnicy, a raczej nie powinno się tego robić samemu, bo to nie jest tylko zwykłe podcięcie. Rana źle lub niezabezpieczona będzie się długo goić. Wędzidełko jest bardzo wrażliwe na dotyk więc z tego samego powodu będzie bardzo bolesne.
Oczywiście że w wędzidełku JEST tętnica.....tętnica wędzidełkowa zapopatrująca okolice wędzidełka, nawet małe rozdarcie może być źródłem nieproporcjonalnej ilości krwi.

user842

Active member
To nie jest takie proste, raczej nie da się zrobić tego samodzielnie, a możesz tylko pogorszyć sprawę. Natomiast u lekarza jest to szybki i niedrogi (a na NFZ darmowy) zabieg, więc nie ma się czego bać, polecam wizytę u urologa. Jeśli masz jakieś pytania co do operacji, to chętnie odpowiemy.