z "Low & Tight" na "High & Tight"
Siemka.
Jestem ponad półtora roku po obrzezaniu. Zażyczyłem sobie styl "low and tight", ale po niedługim czasie doszedłem do wniosku, że to nie była zbyt dobra decyzja. Przymierzam się właśnie do procedury tzw. "foreskin restoration" czyli "odzyskiwania napletka" poprzez jego stałe rozciąganie specjalnym nieinwazyjnym przyrządem, który można nabyć sprowadzając go z USA. Chcę odzyskać napletek wewnętrzny (ten różowy), którego mam bardzo niewiele (w miejscu gdzie jest go najmniej mam ok. 0.7cm, a w miejscu gdzie jest go najwięcej mam 1,6cm oczywiście trzymając go w rozciągnięciu).
Mam pytanie do Ciebie "Xsound" - Ile cm napletka wewnętrznego masz gdy go tak naciągniesz? Zauważyłem również coś w okolicy Twojego wędzidełka. Czy to jest jakiś zrost skórny albo coś w tym rodzaju? Mam coś podobnego, jakby takie dwa paski zmarszczonego napletka wewnętrznego biegnące od żołędzia do blizny, prostopadłe do niej. W moim przypadku są to chyba ślady po szwach i nie wiem czy da się tego jakoś pozbyć.
Jedyne o czym teraz marzę to odzyskanie około 4-5cm napletka wewnętrznego, co jest podobno możliwe rozciągając go systematycznie przez około 2 lata, i wtedy wykonam poprawkę obrzezania na "high and tight" każąc wyciąć jedynie napletek zewnętrzny oraz poprawić estetykę blizny.
Jak się sprawa ma z napletkiem wewnętrznym w Twoim przypadku? Czy jest on bardzo czuły na bodźce? Jak to jest?
Xsound - masz idealnie obrzezanego penisa. Stąd piszę akurat do Ciebie.