• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Guzek z krwią na penisie

Matiii

Member
Witam, sam już nie wiem do kogo mam iść odnośnie mojego guzka/naczyniaka wypełnionego krwią, wygląda to dość nieestetycznie, gdyż mocno tak jak by "wystaje" i zbiera się w tym krew. Byłem u urologa i stwierdził że tym się nie zajmuje, więc sam już nie wiem do kogo się udać żeby po prostu ktoś mi to usunął. Jedni mi mówili żebym udał się do chirurga, tylko czy każdy mi to zrobi? Czy musi być to chirurg z jakąś specjalizacja urologiczna?

Dawid88

Active member
Przeszukaj oferty dermatologów, chirurgów, klinik medycyny estetycznej pod kątem zabiegów w miejscach intymnych, czyli np. ktoś kto usuwa grudki perliste może i zajmie się czymś takim.

Matiii

Member
Zapomniałem dopisać że byłem z tym też u dermatologa, to dał zlecenie że jak będę miał zabieg obrzezania (miałem w lutym) to żeby od razu wycięli mi guzek naczyniowy, ale tak się nie stało. Mam to od lat
Ps. Znalazłem kartę diagnozy i jest zapisane że jest to guzek naczyniowy

Dawid88

Active member
Skoro dermatolog tak stwierdził, to celuj w chirurga, ale nie takiego od obrzezania, skoro miał wyciąć, a zostawił tylko chirurg medycyny estetycznej.

Matiii

Member
Znalazłem we Wrocławiu. Dr n. med. Agnieszka Burkacka, typowo tymi miejscami się zajmuje. Czytałem na forum że jest polecana i kwalifikacje również by pasowały.