• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

grudki perliste trojmiasto

cule

New member
Hej, czy ktos z was usuwal laserowo grudki perliste w trojmiescie badz okolicach i może kogoś polecić?

cule

New member
dużo ich bardzo mam i nie za ciekawie to wygląda.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Dawid88

Active member
To nie jest inwazyjny zabieg tylko estetyka, tylko musisz wyszukać kogoś kto robi takie rzeczy w miejscach intymnych.

cule

New member
czyli wychodzi że nie ma to takiego znaczenia jak przy obrzezaniu wybór lekarza. dzięki coś poszukam w takim razie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Dawid88

Active member
Nie no spoko. Szukaj medycyny estetycznej gdzie mają w ofercie takie zabiegi sfery intymnej, bo zwyczajnie każdy zrobi coś na twarzy a nie każdy na fiucie.

cule

New member
@olekf646 a to widziałem tę dyskusję, ale zdaje się, że nie było to laserowo, tylko jakąś inną metodą. Tak czy owak wezmę kogoś z pozytywnymi opiniami, kto ma już trochę tych zabiegów zrobionych. A najlepiej to by było za jednym razem u Chomicz, bo nad obrzezaniem myślałem i już wyczaiłem że dobra jest, ale na ten krok nie jestem jeszcze zdecydowany (mam delikatną stulejkę bo we wzwodzie muszę ściągać "na raty" napleta i troche ciśnie, ale myślę jeszcze nad częściowym, plastykę póki co wykluczyłem). Na same grudki nie będę jechał do Białego z Gdańska.