Cześć, mam pod napletkiem grudkę jakby pod skóra i nie wiem czy to normalne jest ona ruchoma gdy dotknie się palcem. Pojawiła mi się ona około 1-2 miesiące temu
Jak ta gródka dokładnie wygląda? Co rozumiesz przez „ruchoma”?jakby było coś pod skóra. I w słowach ruchoma chodzi mi o to ze ona przeskakuje gdy się ja poruszy
Tak, czekaj i czekaj aż będzie na pół penisa i potem będzie płacz, że nie poszedłeś wcześniej. Po sposobie wypowiedzi zgaduję, że mamy do czynienia z osobą niepełnoletnią. Jeśli tak, to idź z którymś z rodziców do pediatry i niech to obejrzy. Może to zwykły kaszak, a może coś gorszego.
Panowie przede mną dobrze Ci radzą.
Młody jesteś i nie ma co ryzykować.
Pogadaj z rodzicami i pójdź do lekarza.
Obejrzy, zdiagnozuje i ewentualnie podejmie leczenie i unikniesz możliwych problemów. Uwierz mi, wiem o czym mówię. Yo peace yo.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.