• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Gorszy stan psychiczny po obrzezaniu

Parwlodafc

New member
Cześć.

Chciałbym się zapytać, czy normalne jest, że po zabiegu obrzezania mój stan psychiczny się pogorszył.

Zacząłem się gorzej odżywiać, nic mi się nie chce, jedynie co robię to siedzę przed komputerem i ogólnie czuje się jak gówno.

Ja ogólnie praktycznie zawsze czuje się świetnie, dlatego zastanawia mnie, dlaczego po tym zabiegu, tak się mój stan psychiczny, humor pogorszył.

nagabron95

New member
Bo widok przeczulonego na bodźce, pociętego zakrwawionego, spuchniętego przyrodzenia może ryć banię, szczególnie w tych pierwszych dniach po zabiegu, pamiętaj, że na finalny efekt czasem trzeba kilka dobrych miesięcy poczekać. Na ten moment to polecam skupić się na higienie i zaleceniach lekarza a przejmowanie się zostaw sobie na później o ile w ogóle będzie się czym przejmować. Według mnie to psychika po takim zabiegu też potrzebuje czasu na regenerację

olekf646

Well-known member
Do autora tematu, to normalne,ja nie mogłem spać 3 tygodnie i płakać się chciało ciągle bo się martwiłem czy oponka mi nie zostanie, musisz to wytrzymać a potem będziesz silniejszy i zdrowszy,trzym się

Neymarek

Member
Uszy do góry! Ja tyle lat się też zbierałem. Jestem od soboty od rana po zabiegu i staram się z uśmiechem do tego podchodzić. Jeszcze długa droga do wygojenia, ale pamiętaj, że czas i tak upłynie! :D

morgan66

Active member
Panowie - jak dla mnie to na razie kolejny "trollowy" temat. Jak kolega wrzuci fotki i powie czemu w ciągu 4 dni zdążył się zaniedbać żywieniowo to warto się wypowiadać. pozdrawiam autora

olekf646

Well-known member
Gość ma 16 lat, a ty się czepiasz w jaki sposób składa zdania, żaden troll poprostu młodzieniec co jest załamany i nie ma ochoty jeść, po zabiegu, bo się martwi

Manfredo

New member
Po zabiegu musisz się oszczędzać, niestety siedzenie w domu (bo pewnie masz zwolnienie), zmusza organizm do mniejszej aktywności co w efekcie dużo wpływa na samopoczucie. Udaj się na spacer, pooddychaj świeżym powietrzem i pomyśl w wolnej chwili, jak Twoja przyszła rybka będzie zajmować się Twoją nową ,,glizdą'' ;)