• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Górka pod penisem

Wikatwaz

New member
Od około 3 dni mam zaczerwieniona górkę pod penisem wątpię żeby był to wrastający włosek ponieważ od momentu gdy zobaczyłem tą górkę minęło około miesiąc od ostatniego golenia nie licząc dzisiejszego ale to już po fakcie powstania tej Górki potrzebuję pomocy bo nie wiem co z tym zrobić i co to wogóle jest czy jest na to jakaś maść czy porostu samo zejdzie tu podsyłam zdjęcia:

Ostatnia edycja:

Arek a

Well-known member
To może być podrażniony i zatkany mieszek włosowy z małym stanem zapalnym, z którego może rozwijać się czyrak. Najlepiej tego nie dotykać, nie wyciskać i nie drapać. Przemywaj to miejsce delikatnie wodą, załóż luźniejsze bokserki i daj skórze parę dni, a gdyby zmiana zaczęła mocniej boleć, rosła albo długo nie mijała, warto pokazać ją lekarzowi.

Ostatnia edycja:

FreeHuman

Member
Cześć. Tak po zdj widać jakby się tam coś zbierało. Ja miałem coś kiedyś podobnego z wyglądu ale na mosznie i smarowalem przez kilka dni maścią Tormentiol i się wchłonęło. Możesz również spróbować a jeśli to nie pomoże może warto żeby zobaczył to dermatolog.

dajkanienia

New member
Wszyscy uspokajają a to może być wrzód od kiły. A czy jest to, autor musi sam sobie odpowiedzieć czy nie było ryzykownego kontaktu z kimś.