Spector - ja jajka golę tak że je najpierw dobrze smaruję kremem/żelem do golenia i jedną ręką napinam skórę moszny a drugą golę...
Takim sposobem golę je raz, następnie myję je (albo oblewam wodą siedząc na kiblu albo wchodzę na chwile pod prysznic) i powtarzam golenie (oczywiście jeszcze raz używając żelu). Robię to aż do całkowitego ogolenia (zwykle raz -dwa razy ale jeśli wcześniej nie goliłeś jąder a masz dużo włosów to najpierw je przytnij np golarką elektryczną - taką jak do twarzy bo zwykłe golenie bedziesz pewnie z 5 razy powtarzać bo maszynka sie bedzie zatykać od nadmiaru włosów).
Jajka gol najlepiej w pozycji siedzącej (np na kiblu) bo wtedy jest wygodniej

Co do ud to golę tylko wewnętrzną część na ok 10cm od początku uda gdyż nie ma potrzeby golić dalej
Zawsze można użyć kremu do depilacji ale niektórzy mogą mieć uczulenie na niektóre składniki takiego kremu. Osobiście nigdy takiego czegoś nie używałem ale czytałem że miejsce po takim goleniu jest bez włosów ok miesiąc (do 3 dni przy zwykłym goleniu). niektórzy mogą mieć uczulenie na niektóre składniki takiego kremu. Osobiście nigdy takiego czegoś nie używałem ale czytałem że miejsce po takim goleniu jest bez włosów ok miesiąc (do 3 dni przy zwykłym goleniu).