• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Golenie miejsca intymnego

Janek09

New member
Panowie, czy większość z Was goli miejsce intymne czy nie? Pytam bo jestem niedoświadczony. U mnie w szkole chłopaki nie golą, ale też się zastanawiają czy się powinno czy nie

Dawid88

Active member
Golić, nie musi być na zero jak nie chcesz, bo może to też działać w drugą stronę, że poczujesz się jak dziecko a z owłosieniem bardziej męsko, ale i tak lepiej nosić krótsze niż naturalnie.

"czy się powinno czy nie"
To tak nie działa.
To nie jest trawa na podwórku, że zarośnie Ci i nie będzie mógł chodzić.
Tutaj będziesz miał określony zarost i na tym STOP, także nie ma reguły, że "powinno" się je strzyc / golić czy też nie.
Ja zasadniczo chodzę z pełnym owłosieniem.
Z jednej strony pod obcięciu owłosienia (2 razy obcinałem), pewnie wygląda podczas wzwodu jak maczo, optycznie większy.
Z drugiej bez niego, jak u niemowlaka.
W Twoim przypadku wskazaniem jest higiena, ponieważ podczas zmazów nocnych, to wszystko Ci tam w nocy gnije od wysokiej temperatury pod kołdrą, także przynajmniej w okresie ich posiadania mógłbyś coś z nimi podziałać.

kosmos

Member
Chcesz to się ogol , z drugiej strony ja wolę żeby żona była ogolona , to czemu ja nie mam być tam dla niej również ogolony , jeżeli czegoś wymagasz to sam staraj się to dawać , lepiej jest być ogolonym , a jeżeli pytasz czym to z grubsza elektryczna jeżeli już bardzo zarosles , a potem żeby wygładzić to najlepsza jest jakaś golarka do brody Gillette czy coś przy penisie golisz w miarę normalnie a moszneto musisz troszkę "ponaciagac" i jest po wszystkim gladziutko , jak dojdziesz do wprawy to moment to ogarniesz i nic sobie nie zrobisz