• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Gdzie na poprawkę w zach-pom ?

andreww

New member
Siema wszystkim ,gdzie można się udać na poprawkę po nieudanym obrzezaniu częściowym w zachodniopomorskim?Zależy mi na całkowitym usunięciu,ale partacz tak nieumiejętnie pociął i pozszywał,że będzie potrzebna na prawdę złota rączka do tego.Wiem jakich lekarzy tu polecacie.Niestety od jakiegoś czasu biorę chemię z powodu innej choroby i takie przemieszczanie się do Białegostoku np. to nie dla mnie.Dajcie znać jeśli macie kogoś godnego polecenia.

I może ktoś wie po jakim czasie ,bo różne tutaj opinie padają.

A u kogo robiłeś ? Bo mi tez w zachodniopomorskim zjebal sprawę dokładnie w Koszalinie Praxis PRAXIS Prywatna Lecznica i też po zabiegu miałem chuja jak Franek kimono musiałem jechać odrazu poprawiać do poznania do dr Tonlda(i dalej mam problem) jak masz aż tak odjebana maniane to dodaj zdjęcia to Ci doradza gdzie masz się z tym udac bo na tym jak pewnie sam zauważyłeś nie ma co oszczędzać...

andreww

New member
Ja robiłem u byłego ordynatora koszalińskiego szpitala Pachmana.Z racji doświadczenia myślałem że nie będzie problemów.Nie wiedziałem,że to mozna tak zepsuć.Ogladałem Twoje posty już wcześniej dla mnie tam siw do czego przyczepić. Oponka jeszcze nie zeszła ?Zdjęcia znajdziesz w moich postach ostatnich

No z tego co widze to te zdjęcia mają pół roku a jak to dzisiaj wygląda??
Ja wlasnie walcze jeszcze z tą oponką czekam bo niektórym dopiero po roku zanikała

sluchaj ja robilem porpawke u tondla bo mialem blizej i w sumie nie chcialo mi sie zapierdalać aż do bialegostoku chociaz i tak mialem 400 w jedna no i to tez jeden z 3 najlepszych i najbardziej polecanych tu urologów, ale teraz juz po wszystkim myśle ze jednak bym pojechał do chomicz... i nie wiem czy nie bede musial jechac ogarnąć tą opone.
takze wedlug mnie jak masz siano to raczej jechal bym to ogarnać do białegostoku, a jak nie to od tondla w poznaniu tez pewnie wyjdziesz zadowolony

andreww

New member
Dzięki, właśnie nad tym się zastanawiałem.Poslucham rady i pojadę do Białegostoku chociaż nie wiem jak ogarnę tę podróż. Czy to prawda,że blizny muszą się najpierw wygoić do pół roku czy można działać wcześniej?