• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

elastyczność penisa podczas erekcji

binarycat

New member
Hej,

Mam takie pytanie skierowane do osób po zabiegu prostowania - jak w Waszym przypadku jest z elastycznością penisa w czasie erekcji? Dokładniej chodzi mi o to, czy jesteście w stanie nakierować penisa w jakąkolwiek inną stronę, czyli np. że penis w czasie wzwodu skierowany jest bardziej do góry (równolegle do ciała) i chcielibyście go nagiąć trochę do pozycji poziomej (prostopadle do ciała). Aktualnie jestem 2 miesiące po zabiegu, więc w moim przypadku jest to dosyć świeży temat, ale ostatnio stwierdziłem, że podczas porannej erekcji, kiedy leżę na plecach to penis leży na brzuchu i gdybym chciał go nakierować do pionu, to jest to praktycznie niemożliwe, bo jest tak sztywny. Przez to zarówno masturbacja lub po prostu wiele pozycji jest utrudnionych/niemożliwych. Zastanawiam się czy ta elastyczność z czasem u Was wróciła, bo jednak przez zabiegiem takiego problemu nie miałem i mimo że penis był krzywy, dawał się naginać w każdą stronę.

Mentol

New member
Cześć, jestem 5 tyg. po zabiegu. Póki co u mnie wygląda to podobnie, z tym że jeszcze boję się próbować wyginać czy w inny sposób sprawdzać możliwości penisa. Po pierwsze jeszcze trochę boli, a po drugie wolałbym nic nie uszkodzić, bo za pięknie to wygląda, żeby zepsuć ;)

klusek

New member
Siemka, ja też jestem 3tygodnie po zabiegu skrzywienia pracia i obrzeżania. Posiadam takie same problemy że podczas zwodu prawie dotyka brzucha. Bardziej zwod jest pionowy niż prosto. Jest się czego bać?

Ostatnia edycja:

klusek

New member
@jastrzab95 jak go ręka kieruje na prosto to czuję taki opór też myślę że skóra jeszcze się dobrze nie ułożyła na zgorku lonowym(mogę się mylić), ewentualnie mogę przesłać fotki :)

Kiti

Member
Nie wiem ,ja mam krzywego w dół i to skrzywienie jest miekkie przez ci wygina mi się przy stosunku w połowie ,poprostu się łamie

binarycat

New member
Jeszcze inne pytanie, macie miejscami w okolicach szwów głębokich jakieś większe zgrubienia/fałdy pod skórą? Wiadomo że zależy wszystko od skrzywienia jakie było, ale mam takie dwa zgrubienia co wyglądają jak guzy, chociaż to podobno efekt uboczny szwów. Mam nadzieję że z czasem jak szwy się wchłoną to te zgrubienia znikną... Macie coś takiego u siebie :p ?