• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Efekt po 26 dniach

Luka71

New member
Jestem po 26 dniach od obrzezania laserem u pani Chomicz. Wybrałem ją ze względu na limit skóry i duże zrosty z żołędzią. Chciałem zrobić to raz, a dobrze. Jechałem do Białegostoku pociągiem ze śląska. Poniżej efekt. Co myślicie? Jeszcze mam pare szwów. Ale wydaje mi się, że mogę być śmiało zadowolony. Z prawej strony mam nadal lekkie miejscowe grudki, twarde zgrubienia na trzonie, pewnie jeszcze jakiś lekki obrzęk.

Penis nie w pełnej okazałości. Jeszcze musi się zagoić.

Ostatnia edycja:

Luka71

New member

Jupiter

Member
Niezła robota

VilppuPL

New member
Super że zabieg zrobiony, z czasem będziesz mega zadowolony.
U mnie mija rok od obrzezania całkowitego i chodząc z odkrytą główką cały czas cieszę się że tak mam i żałuję że szybciej tego zabiegu nie zrobiłem xd
Jestem już po pełnym zagojeniu i smaruję czystym olejem kokosowym rano i polecam taki zabieg gdy się jest nago z rana ;)

Luka71

New member
Hej, dzięki. W czwartek będzie 5 tygodni. Niby wszystko fajnie, szwy wyleciały same, ale w jednym miejscu, patrząc od góry na 12, blizna nie jest tak ładna jak w innych miejscach. Szwy były tam najdłużej, i szły wzdłuż rany, równolegle i obstawiam, że obdzierały. Nie krwawi, nie boli, ale jest wyraźnie grubsza i twardsza ma kolor czerwono/fioletowy, wygląda jak obtarcie skóry, jest gładkie, ale mnie martwi. Miejsce gdzie rozeszła się rana, krwawiło i bolało, zrosło się perfekcyjnie, a tu czerwona plama. A moją paronoja nie pomaga. Niemożliwe by było w tym miejscu rozejście rany, chyba, że na samym początku coś się stało. Wygląda tak samo jak przez całej gojenie, poza faktem, ze jest czerwone na 5-7 mm. Mam nadzieję, że wyolbrzymiam i to nic poważnego. W piątek mam wizytę u Pani Doktor mam nadzieję, że wszystko jest w porządku.
Co więcej nadal wyczuwam zależnie od pory dnia zgrubienia pod blizną na trzonie, raz tu, raz tam… albo lekki ból jak za długo penis jest w jakiejś pozycji.