• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Dzyndzle po korekcie wędzidełka

przemos88

New member
Za mało wycięte to jest,pewnie będzie dzyndzelek taki odstawał,to dopiero 2 tygodnie i masz szwy więc pewnie trochę zmaleje,wycina się wedzidełko zawsze,tylko lekarze to nazywają czasem przedłużeniem
Spójrz na to:

Ja właśnie tak sobie wyobrażałem szycie po zabiegu... Co można zrobić z tym dzyndzlem? Ze względów estetycznych myślę że partnerka też by wolała w tym miejscu gładką skórę niż taki baleron...

przemos88

New member
Tak, bez problemu. Tylko jak się nie znieczuliłem czymś mocniejszym to zaraz kończyłem i postanowiłem że albo korekta pomoże albo nie pomoże i trudno. Seksuolog jak i urolog stwierdzili że faktycznie miałem bardzo krótkie wędzidełko więc postanowiłem zaryzykować. Tylko teraz się boję żeby nie odbiło mi się to czkawką.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

olekf646

Active member
Teraz to tylko czekać możesz,potem zawsze można to wyciąć,to tylko kawałek przy wedzidełku,do baleronu to tutaj daleko,normalny dzyndzel i tyle,też nie mam idealnie przy wedzidełku,bo lekko nabrzmiałe

przemos88

New member
Gdybyś miał porównać stosunek z dzyndzlem i bez? Ogranicza ruchy w jakiś sposób? Myślę że partnerce przy stosunku oralnym nie będzie to na rękę😔

Ostatnio edytowane przez moderatora:

olekf646

Active member
Ja mam lekko nabrzmiałe,ale nic nie odstaje tak jak u ciebie,ty jesteś chwilę po zabiegu więc to zmaleje,a jak nie to laser i wypalić albo wyciąć,u dobrego fachowca,teraz to się tym nie przejmuj bo to nic nie zmieni,partnerce może wszystko przeszkadzać,wszystko zależy od kobiety

przemos88

New member
Właśnie wyszedłem z wizyty lekarskiej. Obejrzał dzyndzla i powiedział że na razie za wcześnie żeby oceniać sprawę i żebym przyszedł za 2 miesiące. Kiedy zapytałem czy mogę już podejmować kontakty seksualne, odpowiedział że można już próbować, więc ja powiedziałem że podjąłem taką próbę dzisiaj rano ale przez te dzyndzle nie mogłem wejść do końca bo bardzo bolało, na co pan doktor zrobił zdziwioną minę, odparł że ten dzyndzel na pewno nie może być przyczyną problemów z wejściem do końca i się zaśmiał, następnie zadowolony powiedział to jeszcze trochę poczekać. Niepokoi mnie jego zielone światło i czerwone ze strony mojego szwu. Ogólnie miałem wrażenie że robił dobrą minę do złej gry, był niezmiernie zadowolony i rozanielony.

Ostatnia edycja:

Dawid88

Active member
A co miał mówić. No tak wyszło, jak nie będziesz miał szwów i miną te 2 miesiące i będzie to tak samo wyglądało to sobie wytniesz wypalisz jakimś tam zabiegiem medycyny estetycznej i tyle.

olekf646

Active member
Jakiś dziwny lekarz jeśli ci pozwala wkładać fiuta ze szwami w waginę,logiczne że mało który się przyzna że coś zrobił żle,ale nawet jak będzie dzyndzel to to jest mały problem do naprawy później i tak,pokaż jak to się uklada po zdjęciu szwów

przemos88

New member
Żołądź wszedł bez problemu ale jak chciałem głębiej to był opór i bolało jak cholera. Chłop wydaje się konkretny w stylu albo w lewo albo w prawo. Miałem lekką ranę ostatnio jak doprowadziłem do wzwodu, przy naprężeniu też odczuwam ten szew.

Dawid88

Active member
A dociera do Ciebie, że penis z założonymi szwami to nie nadaje się do odbywania stosunku a te dwa tygodnie to za krótko, żeby skóra zrosła się w pełni? Zszyta skóra pełną wytrzymałość osiąga po 4-6 tygodniach, ok?

Każdy tutaj po jakimś zabiegu mówi o miesiącu powstrzymywania się od masturbacji i unikania wzwodów, a Ty wkładasz kobiecie po 2 tygodniach. Jesteś uzależniony od seksu czy coś w tym stylu?

olekf646

Active member
Żołądź wszedł bez problemu ale jak chciałem głębiej to był opór i bolało jak cholera. Chłop wydaje się konkretny w stylu albo w lewo albo w prawo. Miałem lekką ranę ostatnio jak doprowadziłem do wzwodu, przy naprężeniu też odczuwam ten szew.
Serio? Przy wzwodzie krew leci mając szwy w penisie? I odczuwasz go przy naprężeniu? Mocny statement,coś tu jest bardzo nie tak,coś tu mocno nie gra,ja normalnie na 3 dzień spuchlaka wciskałem w waginę i elegancko było,zero krwi i bólu,trzeba twardym być a nie mietkim,słabo u ciebie z wytrzymałoscią na ból Przemo🥴,taki dzyndzelek to by się u mnie wygladził podczas masturbacji,bo tak mocno walę,a tak serio to żartuje,logiczne że krew leci jak stawiasz fiuta ze szwami i cię wtedy uwiera,tak sie nie robi

morgan66

Active member
@przemos88 gdybyś nie wstawił zdjęć to uznałbym, że to zwykłe trolowanie forum. A tak to przychylę się do wypowiedzi @dieselpower że brak mi słów i opadają po prostu ręce...To jest tak głupie co jest w tym wątku, że aż dziwię się że ktokolwiek na poważnie z Tobą tu dyskutuje. Stosunek ze szwami i krwawieniem i narzekanie...i pisanie, że lekarz zalecił - co za bzdury??! Już mógłbyś napisać, że nie dałeś rady się powstrzymać....w radio słyszałem, że jakiś obcokrajowiec zgwałcił w altanie śmietnikowej staruszka, też jest to dla mnie nie pojęte ale jednak się dzieje..A co do Twoich obaw to te "balerony" zwane przez innych grudkami po wygojeniu można spokojnie małoinwazyjnie usunąć laserem. A dwa - nie ma czegoś takiego jak wydłużenie wędzidełka - to się tak ładnie nazywa ale zawsze jest to podcięcie/wycięcie. I moim zdaniem nie wygląda to na jakąś mocno spapraną robotę.