• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Doświadczenia facetów w relacjach intymnych z dużym obwodem penisa.

Rafal19

New member
Cześć
Dużo jest teorii w tym temacie, ale opisu doświadczeń facetów z obwodem +14 jest bardzo mało, a wielkość to nie znaczy tylko długość.
Może ktoś tak ma i chciałby się podzielić swoimi odczuciami czy są jakieś ograniczenia, problemy z dopasowaniem.
Zależy mi na opinii facetów już doświadczonych w tych sprawach. W teorii niby ok, trzeba wolniej, dużo lubrykantu, komunikacji, ale teoria teorią.
Chciałbym wiedzieć jak to wpływa na intymne relacje czy więcej jest plusów czy minusów i jak kobiety podchodzą do tego tematu.
Temat niszowy ponieważ taki obwód to górne kilka procent.
Z góry dziękuję za potencjalne wypowiedzi.

Marcel33

New member
Stary, serio nie masz się czym martwić. 14 cm w obwodzie to po prostu grubszy niż przeciętny, ale to dalej totalnie normalne. To nie jest żadna wada ani „za dużo”. U mnie podobnie i daje radę.
Jak już, to po prostu trzeba trochę więcej luzu, podniecenia i czasem lubrykantu – i tyle. Dużo bardziej liczy się ogarnięcie i komunikacja niż same wymiary.

Naprawdę, więcej ludzi by się tym pochwaliło niż martwiło 😄 Wyluzuj, wszystko z Tobą jest okej

Rafal19

New member
No tej pewności siebie brakuje bo jestem w górnej granicy 95 chyba percentyle czyli nie przeciętny, a gdzieś tam czytałem że idealny to 16/12

Dawid88

Well-known member
Kobiety też są anatomicznie różne, mogą być bardzo ciasne albo mniej ciasne i nie zależy to od doświadczenia. Kiedyś przyjdzie czas spróbować i wtedy okaże się co i jak.

Do góry