@morgan66 przeglądałem Twoje wpisy no i naprawdę sporo u Ciebie się zmieniło
Tak szczerze , to nawet nie wyobrażałem sobie że czas może aż tak wiele zmienić , do tego widziałem , że stałeś się poniekąd kompedium wiedzy na temat stosowania maści
wydaje mi się , że to jest tak jak ze sportowcami na najwyższym poziomie i na efekt końcowy składa się tak wiele rzeczy , że ciężko wymienić jedną decydującą (niektórzy widzą poprawę po maściach , niektórzy mówią że bez ich stosowania efekt był identyczny , może to bardziej chodzi o masaż blizny niż o samą maść
trzeba byłoby trzech bliźniaków pokroić i jeden by tylko masował , jeden używał maści a drugi nic nie robił aby mieć w miarę rzetelną próbkę (z tysiąc takich rodzeństw aby próba była rzetelna
). Maści nie są jakimś mega wydatkiem (2 paczki papierosów ) więc i tak je zakupie i będę stosował bo napewno nie zaszkodzą a tak jak wspomniałeś może się to przełożyć na to iż przed poprawka „baza” będzie ciut lepsza . Bardzo dziękuję po raz kolejny za rady i za to że dzielicie się swoją wiedzą i doświadczeniem , bo mimo iż zabieg nie wyszedł idealnie to dzięki waszym opiniom (oraz waszym postom) nie łamie sobie narazie głowy i dam sobie trochę czasu bo uświadomiliście mnie jak wiele może zdziałać czas
@marcel1234 co myślisz o tej bliźnie ? Goi się ? Ja się nie znam absolutnie , no i tak szczerze to staram się za dużo na niego nie patrzeć nawet aby nie psuć sobie głowy 🫣 Dziękuję Panowie ! Pozdrawiam !