Z poczatku troche sie poluzni i to tyle. Jak juz jestes dlugo po zabiegu to znaczy ze sie rozciagla tyle ile miała. Nie nie musi ci schodzic sam napletek automatycznie ze wzwodemNope a co to pomoże teraz ? poszerzy się ta blizna? u mnie jest taki problem, ze podczas wzwodu nigdy skóra mi nie zjedzie z żołędzi sama tylko muszę odprowadzić ręcznie, jest luźniej niż u kolegi i dodam, że mam obrzezanie częściowe, tylko nie wiem czy tak powinno być? przyznam tez, że jest to trochę wkurwiające, ale sprzęt działa tylko nazwę to tak, że mam techniczne problemy, ale jak oglądam te oponki po zabiegach to mi się odechciewa poprawek
Ja jak czytam Twoje wpisy to mam wrażenie ze jednak nie do konca sie udalo.Mati u mnie częściowe się też udało, sprzęt działa, może odrobinę za ciasno, ale to tylko moje odczucie, nie ma się do czego przyczepić jeśli chodzi o funkcjonalność, problem jest tylko to, że w spoczynku pacjent wygląda po prostu niezbyt estetycznie, po obrzezaniu całkowitym jak głowka cały czas jest na wierchu wygląda to o wiele lepiej, ale to tylko estetyka nic poza tym
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
1 | Czy wszystko jest ok ‚ | Stulejka | 4 | |
A | Czy wszystko jest okej? | Obrzezanie | 1 | |
H | Czy wszystko jest ok? 18l. | Stulejka | 9 | |
H | 10 dni po obrzezaniu całkowitym, czy wszystko jest okej? | Stulejka | 2 | |
E | Czy wszystko jest ok po zabiegu. Zdjecia | Stulejka | 4 |