Pamiętaj, że nieleczona stulejka może prowadzić do infekcji ze względu na to, że taki stan utrudnia utrzymanie higieny.
Ale wy piszecie brednie....
Chłopak pisze, że w spoczynku zsuwa do połowy penisa to DrOetker w jaki sposób mu to utrudnia higienę?
Nie dodałeś kolego Szafax23 zdjęcia od strony wędzidełka przy tym zsunięciu napletetka. Więc nie wiadomo czy to nie krótkie wędzidełko.
Widać, że napletek przy tym zsunięciu nie robi jakiegoś pierścienia, żeby blokował dalsze zsunięcie. Także zsuń kokego napletek na maksa i pokaż od strony wędzidełka. Wtedy będzie można coś więcej powiedzieć.
Kaloryfer to co to za lekarze? Dlaczego mu tego nie rozkleisz? W wieku 6 lat za dlugi napletek? Serio? Na jakiej podstawie to stwierdziłeś? Odklej mu to i nie krzywdź dziecka.
Jakbyś tak napisał od razu wszystko by było wiadomo i nic bym nie pisał. A tak to wiesz napisałeś zdawkowo. Więc przepraszam teraz wiem jak sprawa wygląda.Trolo, hamuj się trochę z tekstami typu "nie krzywdź dziecka".
Może od początku - mój syn ma trochę ponad 6 lat. Od roku walczymy żeby w kąpieli rozkleić napletek i słabo idzie. Boli go i nie da się za bardzo dotykać. Lekarz więc stwierdził że to szkoda czasu na maść i zlecił operacyjne podejście do stulejki. Nie wiem jak powiązał sklejenie ze stulejka, a rozklejenia w gabinecie nie proponował. Jedynie stwierdził że długi napletek.
Udałem się więc do starego wygi, cenionego urologa dziecięcego. Złapał się za głowę i mówi że na spokojnie bo się samo rozklei. No i dał masc. Ja myślę, że te częściowe sklejenie (jakieś 1/3 powierzchni) "ciągnie" napletek i stąd wrażenie stulejki.
Autorze, sorry za spam. Może po prostu wątek syna założę.
Luz mordeczkoJakbyś tak napisał od razu wszystko by było wiadomo i nic bym nie pisał. A tak to wiesz napisałeś zdawkowo. Więc przepraszam teraz wiem jak sprawa wygląda.
Bardzo dobrze, że rozklejacie sami w kąpieli, ja bym jie przestawał i rozklejał dalej. 6 lat to już duzy chłopak. Ja swojemu rozkleiłem jak miał 3 lata to co mu się samo nie odkleiło i teraz jest spokój. Wytlumaczylem mu o co chodzi, wytrzymał. Potem przez 3 dni piekło przy sikaniu sam mówił. Moze jest bardzo wrażliwy na ból, albo tego nie robiłeś i boisz się mu zrobić krzywdę bo tu o to też może chodzić.
Jesteś ze Śląska czy z Kaszub?Wyślij mi jakieś zdjęcie w 13 lat wieku bo nwm co ja mam i chce zobaczyć
Ale po co Ci jakieś zdjęcie kogoś? Jak chcesz sie dowiedzieć co Ci dolega to opisz problem, wstaw zdjęcie i zobaczymy co Ci dolega.Wyślij mi jakieś zdjęcie w 13 lat wieku bo nwm co ja mam i chce zobaczyć
Ja bym na Twoim miejscu poszedł do jeszcze innego chirurga dziecięcego na konsultacje.Luz mordeczko
Sek w tym że ten lekarz teraz kazał nic nie odprowadzac, nic nie rozklejać, a jedynie smarować 2x dziennie w delikatnej retrakcji. Nie wiem, mamy konsultacje za parę dni, zobaczymy; ale zdaje sobie sprawę że już najwyższy czas dla syna...
Tak zrobie.Ja bym na Twoim miejscu poszedł do jeszcze innego chirurga dziecięcego na konsultacje.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Stulejka a seks oralny. Czy może być przyjemnie? | Stulejka | 2 | |
R | Czy to jest stulejka? | Stulejka | 4 | |
M | Czy to jest stulejka? | Stulejka | 2 | |
K | Czy to może być stulejka ? | Stulejka | 3 | |
M | Czy to stulejka lub krótkie wędzidełko? | Stulejka | 9 |