To jest max ściągnięte?jak cos to 14 lat
takTo jest max ściągnięte?
Na moje oko stulejke, udaj się do lekarza rodzinnego lub odrazu urologa, on będzie wiedział co robić
No właśnie tu mam zgryz... Mój syn ma trochę ponad 6 lat, dość długi napletek i częściowo sklejony z żołędziem. I jeden lekarz dał hydrokortyzon a inny chce go pod nóżTo najgorsze co można w takim przypadku zrobić. Strach i wstyd przed rodzicami to normalna sprawa, ale zdrowie powinno być najważniejsze. Pamiętaj, że nieleczona stulejka może prowadzić do infekcji ze względu na to, że taki stan utrudnia utrzymanie higieny. Na stulejkę w takim stopniu prawdopodobnie dostaniesz maść sterydową, z wiekiem stan może się pogorszyć i zabieg będzie koniecznością. Zdecydowanie daj znać mamie i umówcie się na wizytę do specjalisty.
a jak dziala miejscoweDo zabiegu droga daleka, pierw niech to jakiś spec obejrzy. A nawet jeśli to albo narkoza albo miejscowe, nic nie będziesz czuł.
Masz internet to sobie wpisz w Google, znieczulenie miejscowe =) myślenie nie boli kolego a wujek Google zawsze pomoże, nie pisze tego złośliwie tylko w celach żebyś się nauczył używać internetua jak dziala miejscowe
Siostry syn tak samo miał już raz odklejane napletka od główki miał jakoś 6 lat teraz ma 10 i pomimo że siostra z szwagrem dbają znów się zaczyna sklejac mój urolog jak go podpytałem powiedział że czekać do 11-12 lat i później zacząć dzialacNo właśnie tu mam zgryz... Mój syn ma trochę ponad 6 lat, dość długi napletek i częściowo sklejony z żołędziem. I jeden lekarz dał hydrokortyzon a inny chce go pod nóż
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Stulejka a seks oralny. Czy może być przyjemnie? | Stulejka | 2 | |
R | Czy to jest stulejka? | Stulejka | 4 | |
M | Czy to jest stulejka? | Stulejka | 2 | |
K | Czy to może być stulejka ? | Stulejka | 3 | |
M | Czy to stulejka lub krótkie wędzidełko? | Stulejka | 9 |