Dobrze, ogólnie to dziękuje, że się udzielacie, w sumie to fajne uczucie, że z kimś mogę pogadać o swoich problemach, mogę to z siebie wyrzucić co mnie dręczy.
Ale wracając do sprawy. Udało mi się zrobić fotki mojego stojącego penisa. Ogólnie to pierwszy raz w życiu robię jemu zdjęcia i z perspektywy teraz innej, jak patrzę na swojego wacka z boku to wydaje się spoko XD sam już nie wiem. Nie chciałbym wyjść na jakiegoś hipochondryka na punkcie ptaka. Alee ehh, no każdy chce dbać o swoje zdrowie i być pewnym jego dlatego proszę nie zrozumcie mnie źle
mam wizytę już zaplanowaną u urologa za jakiś czas ale jeszcze chciałbym zasięgnąć Waszej opinii.
Czy teraz jak patrzycie na niego gdy stoi to też dostrzegacie to co wcześniej? A i
nope wyżej napisał, że cytuje "pierscien robi sie ciasnawy(stuleja)" hmmm, czy oby na pewno on to dobrze piszę? Bo myślałem, że stulejka jest wtedy gdy skóra ma problemy z zejściem. Bo u mnie ona normalnie schodzi tylko w pewnym miejscu robi się jakby ucisk fachowo to chyba nazwaliście pierścień . Na pewno to jest tożsame z stulejką?
I jeszcze pytanie czy urolog może zechcieć by wywołać u niego w gabinecie erekcje tak żeby mógł on obejrzeć go gdy stoi? Spotkał się ktoś z czymś takim? Bo się trochę tego cykam, myślę że lepszym sposobem byłoby mu pokazanie tych zdjęć.
Czy potwierdza się to co wcześniej, że nadmiar skóry na napletku + ciasny pierścień?