• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Czy to naderwane wedzidelko?

Takitamx

New member
Witajcie,
Potrzebuje Waszej porady.Po seksie pod główka penisa pojawiły się uszkodzenia z wysiękiem.dodatkowo opuchnięty napletek.czy to może być problem z wedzidelkiem?ktoś widział coś podobnego?wcześniej miałem problemy z ogólnie wąskim napletkiem po po infekcji.w niższej częściej napletka jest zwężenie ale bez ran

MoimZdaniem

Active member
Witajcie,
Potrzebuje Waszej porady.Po seksie pod główka penisa pojawiły się uszkodzenia z wysiękiem.dodatkowo opuchnięty napletek.czy to może być problem z wedzidelkiem?ktoś widział coś podobnego?wcześniej miałem problemy z ogólnie wąskim napletkiem po po infekcji.w niższej częściej napletka jest zwężenie ale bez ran
Trzeba obrzezać, zwłaszcza jak napletek sprawia problemy. Obrzezani mężczyźni mogą uprawiać bardziej dynamiczny seks. Jakby się pojawił w przyszłości syn to trzeba obrzezać małego w celach profilaktycznych. Poważnie.

Takitamx

New member
Trzeba obrzezać, zwłaszcza jak napletek sprawia problemy. Obrzezani mężczyźni mogą uprawiać bardziej dynamiczny seks. Jakby się pojawił w przyszłości syn to trzeba obrzezać małego w celach profilaktycznych. Poważnie.
Dzieki,normalnie wygląda tak -nie ma problemu ze zdjęciem napletka bo u góry jest szeroki,ale niżej jest zwężenie(nabyte,mam swoje lata) i przez to ciasno.wiec się zastanawiam nad obrzezaniem/plastyka.A co z wedzidelkiem?

olekf646

Well-known member
Masz stuleje, i brak wędzidełka, może miałeś usunięte za dziecka, albo nigdy nie miałeś, zrób obrzezanie