• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Czy ta oponka się wchłanie

robson923

New member
Zastanawiam się czy ten żel mi poza wygładzeniem bluzy to ja trochę rozciągnie bo mimo że jest dużo lepiej niż było to dalej jak ściągam napletek do końca to z górnej części penisa jest go więcej i mi się główka w dół naciąga, no ale nie tak bardzo jak wcześniej

robson923

New member
Ale nawet jak się nie rozciągnie to już i tak z tym nie będę nic robił bo na ten moment mam dużo lepsze doznania przy seksie

Arek a

Well-known member
Maść czy żel przede wszystkim zmiękcza i uelastycznia skórę, ułatwiając jej stopniowe, naturalne rozciąganie podczas higieny czy seksu. Jeśli górna część jest luźniejsza, a dół pociąga trochę żołądź, to tym się nie przejmuj, jak na maksa odprowadzasz napletek, to żołądź ma prawo się trochę ,,ukłonić" 😉 sam preparat nic nie wydłuży. Skoro doznania są znacznie lepsze i nie czujesz dyskomfortu, a obecny stan jest w pełni funkcjonalny, to tylko się cieszyć.

robson923

New member
Dyskomfort jest bo dalej czuję takie ciągnięcie tej blizny, ale same doznania są dużo lepsze bo mi się nie nasuwa z powrotem napletek jak jestem w środku jak miałem wcześniej wędzidełko, więc się tam pocieram tymi najwrażliwszym i częściami i jest bosko xDD no ale trochę boli blizna, mam nadzieję że nie kręci mnie ten ból 😂

Arek a

Well-known member
Może też przez to, że jak penis jest trochę skrzywiony w dół, to siłą rzeczy jego dolne partie bardziej pocierają o pochwę, ale ten dyskomfort też minie.

Ostatnia edycja:

Lubelski

Active member
Oponka nie zniknie lekarz specjalnie zostawił ten kawałek skóry napletka by...tak się robi przy częściowym obrzezaniu...ostatnio miałem wizytę u tego urologa co omnie operował i mi to tak tłumaczył...i mi odradził spłaszczenie napletka bo to, jest obrzezanie całkowite...a by napletek mniej się fałdował w spoczynku należy wykonać zabieg, wydłużenie wędzidełka bo...ono jest zbyt ciasne co, uniemożliwia spłaszczania się napletka...po wydłużenie wędzidełka napletek będzie wyglądał naturalnie anie jak, opuchnięty tzw...opnka.jestem rok po usunięciu stulejki