• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Czy pasuje mi obrzezanie kosmetyczne high and tight?

commonlynxx

New member
Hej, od dawna zastanawiam się nad obrzezaniem kosmetycznym, bo wygląd obrzezanego sprzętu podoba mi się. Najbardziej podoba mi się high and tight, ale jak patrzę na historię z usuwaniem stulejki kolegów z forum, to nie wiem czy warto ryzykować. Chociaż ja stulejki nie mam. Są tu może osoby co poddały się kosmetycznemu obrzezaniu? Macie może zdjęcia np. sprzed i po 1/2 latach od zabiegu, żeby ocenić jak zabieg udał się? Album https://imagehost.pl/album/penis.PIHM

olekf646

Active member
Jak działa fiucina to po kija robić obrzezania,szukanie dziury w całym,jeszcze rozumiem jak ktoś ma jakiegoś napleta długiego i brzydkiego,ale tak to bez sensu

olekf646

Active member
Czyli masz kompleks jakiś na punkcie wyglądu penisa,skoro chcesz to zmieniać,czyli rób jeśli poczujesz się lepiej bez napletka, a kosmetyczne obrzezanie to nie jest high and tight tylko wycinanie całego napletka zewnętrznego i zostawienie wewnetrznego,wygląda to ciulowo moim zdaniem,Chomicz takie coś robi

MoimZdaniem

Active member
Każdemu pasuje, w każdym wieku, chociaż im wcześniej tym lepiej. Obrzezanie H&T jest najprostszym i najbezpieczniejszym obrzezaniem z najlepszym efektem.Także nie zwlekaj 😃

amenek5

Active member
Nie że chce cię odrzucić od tej decyzji. Ale jest też druga strona medalu. Popatrz sobie na forum ile jest problemów. Z gojeniem, potem się okazuję ze oponka albo coś innego. Do tego okres nadwrażliwości żołędzia. Sam byłem obrzezany i nie wiem czy pokusiłbym się jeszcze raz dla względów estetycznych osobiście.

commonlynxx

New member
@amenek5 jasne problemów może być sporo jak przy np. mojej torbieli włosowej z okolic kości ogonowej co rozmoczyłem szwy i rana mi się rozeszła.

A byłeś obrzezany ze względów zdrowotnych?