• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Czy mój penis wygląda normalnie

Ameid

Member
Miałem operacje 2 lat temu stulejki i wsumie myślałem że jest wszystko Ok ale od pewnego czasu wydaje mi się że mój penis wygląda dziwnie (zwłaszcza z boku).
Dajcie znać co sądzicie.

z przodu
Z boku
Tu wydaje mi się że jest tragedia jak to wygląda
Z boku
Z przodu

Trolo

Well-known member
No cóż. Nic w sumie na to nie poradzimy. Jedynie odszukanie specjalisty który poprawi wygląd penisa na taki jaki Cię zadowoli. Pamiętaj, że operacja może się nie udać, może być gorzej niż teraz jest, możesz nie osiągnąć zamierzonego efektu.

DarQ

Active member
@Ameid
Skoro pomimo odpowiedzi że wygląda normalnie, Ty przystajesz na swoim że Ci się nie podoba i jest to dla Ciebie problem, to po co się pytasz czy jest normalny? Idź do lekarza i niech Ci go tną. Będzie lepiej lub gorzej.

toastt

Well-known member
Normalny, zdrowy penis. Zrobisz jak uważasz, lecz na Twoim miejscu bym go ponownie nie ciął. Jest w porządku. Pamiętaj, że zawsze coś może pójść nie tak przy kolejnym zabiegu w tej wrażliwej okolicy.

Ameid

Member
Wpadłem w kompleks bo moja była dziewczyna uważała że mój penis jest brzydki i teraz boję się uprawiać sex z moja nowa dziewczyna z tego powodu a czuje że dla niej też jest to dziwne że tego nie robimy,

DarQ

Active member
W życiu trafisz na różne kobiety, więc nie wrzucaj wszystkie do jednego wora. Druga sprawa, naucz się ripostować takie głupie teksty durnych bab :cool:

Ameid

Member
Wiem ale jak ktoś ci powie”hej ale masz duży nos” to jeśli nawet na to nie zwracałeś uwagi staje się to jakimś twoim kompleksem

Możesz się obrzeżach jeśli ci się nie podoba ale uważam że tak to jest git chłopy z brzydszy mi fiutami ruchają ile wlezie a byłą to pierdol one zawsze tak gadają żeby chłopów obnizyc wartość , jak laska cię kocha to uwierz nie będzie się przyglądać , zresztą one mało co patrzą co się w nie ładuje byle byś załadowal , musiałaby cały czas ci ciągnąć druga ale i tak nawet wtedy nie będzie się przyglądać uwierz wiem co mówię.