Raczej zabieg, inaczej się naderwie kiedyś. Przeszkadza Ci to podczas seksu? jeśli jest jakikolwiek dyskomfort to odpowiedz już masz, do urologa i nie ma innej opcji.
witam mam problem który mnie gnebi mnie od dłuższego czasu mam 24 lata i wydaje mi się ,ze mam za krótkie wędzidełko nie wiem nie wiem jak mam dodać tutaj zdjęcia żeby ktoś to mógł zobaczyć i pomóc, czy ktoś mi pomoże??
Ja w sumie bym nie spieszył się tak z zabiegiem, mi po zabiegu schodzi tyle co jemu bez więc może jak zacznie przy współżyciu boleć to wtedy się wybierzesz.
facet024 zrób zdjęcia, wrzuć na hosting zdjęc zapodaj.pl tam nie usuwają i wrzuć linki do posta na forum.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.