To jest forum, więc każdy powinien się wypowiadać publicznie i po to jest właśnie forum. Każdy jest tu anonimowy więc nie widzę potrzeby ściągać "schorowanych" "do siebie". W jakim celu to robisz? Dla zdjęć, przyjemności? Myślisz, że pomożesz bardziej niż rzesze ludzi którzy przez to przeszli? Na forum jest bardo dużo informacji. Chcesz pomagać dodaj coś od siebie na forum. Uważam że to absolutnie niepotrzebne i podejrzanie postępowanie. Jak inni myślą?
Wiesz, powiem Ci tak: Miałem identyczny problem jak ogromna ilość użytkowników tego forum. Wtedy byłem chłopakiem bardzo nieśmiałym. Nie chciałem udzielać się na forum, był to problem bardzo wstydliwy. Wtedy na jednym z wielu forów znalazłem numer GG pewnego użytkownika, do którego się zgłosiłem. Nie wysyłałem mu zdjęć, nie potrzebował ich i nigdy o nich nie wspomniał. Podszedł do problemu profesjonalnie z tego względu, iż sam kiedyś był w identycznej sytuacji. Dla jasności, nie mam przyjemności z oglądania męskich członków
Posiadam pewną wiedzę, którą podzielę się nie tylko tutaj, ale też także dla tych osób bardziej ,,skrępowanych'' w wiadomościach prywatnych i na GG. Serdecznie pozdrawiam.