mrstuleja5000
New member
Zaczne moze od tego ze nie bede wrzucac tu swoich zdjec bo uwazam, ze internet to nie miejsce na to. Tak czy siak postaram sie opisać w miare szczegolowo moj przypadek. Jestem cichym chlopcem w wieku 17 lat i juz niedlugo bede mial ten swoj legendarny pierwszy raz, ale niestety... moja kielbacha w przeciwienstwie do mnie, chyba nie do konca jest na to gotowa. Jeśli chodzi o spoczynek to nie ma zadnych problemow - moge sciagac napletek praktycznie bez wiekszych przeszkod. Co innego podczas erekcji. Jakis czas temu sytuacja wygladala tak ze moglem sciagnac z tego moze jakas 1/4 zoledzia i wiecej sie nie dało, bo zwyczajnie opinała go skóra i bb bolało. Od jakichs dwoch tygodni intensywnie tarmosze swego przyjaciela, staram sie go rozciągać pod goracymi prysznicami i powoli sciagac napletek coraz to dalej (oczywiscie nie za mocno bo wiem, ze to tez moze pogorszyć stan). Musze przyznać, ze jak na tak krotki czas to jest naprawde spora poprawa. Podczas erekcji, za pomoca reki potrafi mi schodzic z 3/4 no ale problem jest w tym, ze tak jakby przeskakuje mi ten napletek. Nie wraca on do pozycji w jakiej był tak naturalnie. Jak juz zdazylem poczytac troche forum i zmarnowalem czasu na ogladanie czlonkow innych mezczyzn to zauwazylem, ze zawsze sa dwa problemy - za krotkie wiezadelko lub zwezone ujscie napletka. W moim przypadku z wiezadelkiem nie ma problemu na 100%. Nie opina za bardzo ani nie robi sie białe. Jestem wrecz przekonany, ze problemem jest u mnie wlasnie te zwęzenie i tu przychodze z pytaniem, a właściwie to dwoma... Czy jest opcja ze dam rade je samemu zwalczyc przy pomocy jakichs masci ogolnodostepnych i jesli tak to jakie polecacie? A drugie to czy seks jest w takim wypadku mozliwy i powiedzmy bezbolesny? Bo szczerze mowiac to bede sie z dziewką widział za jakies 2-3 tygodnie, a do tej pory z seksem oralnym czy rączkami nie bylo problemu i dlatego byłoby słabo sie okazac w tym momencie stuleją. Szczegolnie ze nie ukrywam iz ta kwestia mnie troche krępuje bo w lozku czuje sie juz wystarczająco obrzydliwie w przeciwienstwie do mojej dziewczyny(nadal nie wiem co we mnie widzi). Pozdrowki dla wszystkich stulejarzy i z gory dzieki za odpowiedzi chlopaki ; ))))