• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Czy mam stulejkę?

Szymojx

Member
Ale ja sie myje, no juz mam stulejke ale staram sie myc xdd. ale czasami jak sie masturbuje to jak leci ta woda co sie tak klei. to czesto spie w tych majtkach, zostawiam na podloge po pojscniu spac. ale no czesto spie w nich. moze wtedy mam stulejke? moze ten plyn dla niego jest niebezpieczny?

arek a

Active member
Higiena jest tak oczywista, jak jedzenie i picie, a temat był o problemie stulejki, a nie o problemie braku higieny.

Ostatnia edycja:

Szymojx

Member
Dobra ja juz dzis bylem, jednak mama pomyila i dzis rano mialem, a nie piatek muj blad. dostalem masc i lekarz mi dobrze wytlumaczyl.

Ogule krotko lekarz to sprawdzal, siostra byla ze mna w srodku i uspokojala mnie, trzymala za rece podczas jak lekarz tam dotykal sprawdzal itd.

Zobaczymy co z tego tego wyjzdie ale przed chwila mylem siusr, i musialem masc dac wmasowac musialem. I 2 razy dziennie musze to robic.

dieselpower

Moderator
Członek Załogi
Ja wiem ze masz malo lat ale na litość boską staraj się pisać w miarę poprawnie w języku polskim bo naprawdę oczy bolą z błędów ortograficznych, interpunkcyjnych i konstrukcji zdań.
Jak piszesz na komputerze to podkreśla ci na czerwono słowa które uważa za błędnie napisane, jak na komórce to dostajesz propozycje każdego słowa by je wpisać zamiast twojego błędnego. Poświęć chwilę, sprawdź co napisałeś i popraw.

Ostatnia edycja: