No mama nie, ale siostra bardziej. z nia troche lepiej sie dogdauje i bardziej luz. z mama to wstydJak chcesz, to moze Ci mama towarzyszyć, a jak się wstydzisz mamy, to mama może poczekać na korytarzu.
Zawsze możesz czat gpt spytaćNo latwo ci muwic, wiesz jaki to cringe jest, bym spadl pred wstyd. Jesczse pytac o romiarze lekarza no wstyd i to jaki. wole miec pewnosc najpirew
no Właśnie mówiłem że taty nie mam, ma inną dziewczynę i no nie rozmawia z nami, może raz na rok jest u nas ale to na świeta :/ DLaczego pytam was bo nie mam nikogo innego. A mama czy siostra nie zna się na tych tematachZawsze możesz czat gpt spytaća tak serio...jeśli napletek się ściąga normalnie bez, dyskomfortu, nie masz bólu to nie masz stulejki...ale warto monitorować i udać się do urologa z rodzicami jak się wstydzisz o tym powiedzieć mamie to ojciec.ja akurat wieku 10 lat dostałem stulejkę powiedziałem rodzicom że, mi coś się dzieje z siusiokiem...pojechaliśmy do urologa prywatnie lekarka stwierdziła że stulejka i nacieła wiąźdełko i było ok, ale tylko na chwile
w pewnym wieku ona wróciła bo nie dbałem odpowiednio i tak...zemną była stulejka do 40lat, do 40dziestki mi nie przeszkadzała po, 40dziestce zaczęły się robić problemy...wieku 42lata zdecydowałem się na usunięcie stulejki bo, to troche wstyd że dojrzały chłop ma stulejkę.Xd...w maju 6 minie dokładnie rok od operacji...jedyny błąd że tak długo lat musiałem dojrzeć do tego by ją usunąć...lata stracone
a teraz czuje że żyje
i pamiętaj...zapobiegaj niż leczyć
![]()
Koniecznie musisz poinformować o tym kogoś dorosłego i pójść z nim do lekarza. Na badaniu nie wydarzy sie nic strasznego, lekarz obejrzy Twojego penisa, spróbuje ściągnąć napletek i doradzi co dalej zrobić. Ze stulejką nie ma żartów, trzeba sobie poradzić z nią póki jeszcze jesteś młody![]()
Co do chatgpt muwi mi ze nie moze o takich tematach gadacZawsze możesz czat gpt spytaća tak serio...jeśli napletek się ściąga normalnie bez, dyskomfortu, nie masz bólu to nie masz stulejki...ale warto monitorować i udać się do urologa z rodzicami jak się wstydzisz o tym powiedzieć mamie to ojciec.ja akurat wieku 10 lat dostałem stulejkę powiedziałem rodzicom że, mi coś się dzieje z siusiokiem...pojechaliśmy do urologa prywatnie lekarka stwierdziła że stulejka i nacieła wiąźdełko i było ok, ale tylko na chwile
w pewnym wieku ona wróciła bo nie dbałem odpowiednio i tak...zemną była stulejka do 40lat, do 40dziestki mi nie przeszkadzała po, 40dziestce zaczęły się robić problemy...wieku 42lata zdecydowałem się na usunięcie stulejki bo, to troche wstyd że dojrzały chłop ma stulejkę.Xd...w maju 6 minie dokładnie rok od operacji...jedyny błąd że tak długo lat musiałem dojrzeć do tego by ją usunąć...lata stracone
a teraz czuje że żyje
i pamiętaj...zapobiegaj niż leczyć
![]()
To normalnie...obserwuj cały czas jeśli napletek ci będzie dawał dyskomfort, ból przy ściąganiu zgłoś się z rodzicami do urologa...w tak młodym wieku będziesz miał tylko nacięcie...operacje obrzezaniu najlepiej podjąć po 18+...bo teraz napletek daje ci ochrone rządź ...później śmiało można usuwać ale pamiętaj...to tylko twój wybór i decyzja na całe życie gdzie niema odwrotu...przeczytaj sobie dużo na ten temat byś miał wgląd podejmowaniu trudnej decyzji o własnym zdrowiu...bo nasze ciała należą tylko do nas i to my o nim decydujemya jak mi stanie? czytalem jakis czas temu posta ze ktos tak muwil ze tak ma, jak bedzie dotykal to wiesz.
No właśnie napisałem że mama juz sie umuwila mnie do lekarza, pojde z siostra i zostanie w srodku podczas jak lekarz bedzie badal.To normalnie...obserwuj cały czas jeśli napletek ci będzie dawał dyskomfort, ból przy ściąganiu zgłoś się z rodzicami do urologa...w tak młodym wieku będziesz miał tylko nacięcie...operacje obrzezaniu najlepiej podjąć po 18+...bo teraz napletek daje ci ochrone rządź ...później śmiało można usuwać ale pamiętaj...to tylko twój wybór i decyzja na całe życie gdzie niema odwrotu...przeczytaj sobie dużo na ten temat byś miał wgląd podejmowaniu trudnej decyzji o własnym zdrowiu...bo nasze ciała należą tylko do nas i to my o nim decydujemy![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| I | Czy ja mam stulejkę? 25 lat | Stulejka | 11 | |
| A | Czy mam stulejkę/krótkie wędzidełko? | Stulejka | 1 | |
| A | Czy mam stulejkę/krótkie wędzidełko? 15L(zdj) | Krótkie wędzidełko | 1 | |
| A | Czy mam stulejkę? (16lat) | Stulejka | 2 | |
| L | Czy mam stulejkę? | Stulejka | 11 |