• Cytatów używajcie tylko jeżeli jest to potrzebne! Jeżeli chcecie komuś odpisać używajcie @ z nazwą użytkownika.

Czy mam stulejkę?

arek a

Active member
Moze być siostra, ale do lekarza musi iść z Tobą też mama, jako Twój prawny opiekun, chyba że siostra jest pełnoletnia, to wystarczy sama siostra, a jeśli nie, to
mama i siostra wejdą z Tobą do gabinetu, mama przedstawi problem, a siostra zostanie z Tobą w gabinecie w trakcie badania. Myślę, że lekarz się na to zgodzi.

Lubelski

Member
No latwo ci muwic, wiesz jaki to cringe jest, bym spadl pred wstyd. Jesczse pytac o romiarze lekarza no wstyd i to jaki. wole miec pewnosc najpirew
Zawsze możesz czat gpt spytać 😉a tak serio...jeśli napletek się ściąga normalnie bez, dyskomfortu, nie masz bólu to nie masz stulejki...ale warto monitorować i udać się do urologa z rodzicami jak się wstydzisz o tym powiedzieć mamie to ojciec.ja akurat wieku 10 lat dostałem stulejkę powiedziałem rodzicom że, mi coś się dzieje z siusiokiem...pojechaliśmy do urologa prywatnie lekarka stwierdziła że stulejka i nacieła wiąźdełko i było ok, ale tylko na chwile 😝w pewnym wieku ona wróciła bo nie dbałem odpowiednio i tak...zemną była stulejka do 40lat, do 40dziestki mi nie przeszkadzała po, 40dziestce zaczęły się robić problemy...wieku 42lata zdecydowałem się na usunięcie stulejki bo, to troche wstyd że dojrzały chłop ma stulejkę.Xd...w maju 6 minie dokładnie rok od operacji...jedyny błąd że tak długo lat musiałem dojrzeć do tego by ją usunąć...lata stracone 🥺a teraz czuje że żyje👍i pamiętaj...zapobiegaj niż leczyć 🙂