Cześć! Mam 14 lat i mam pytanie czy mam stulejkę. Mam też jeszcze jedno pytanie dlaczego gdy się masturbuje dostaje skurczy po 4-5 razy nie dochodzi to wtrysku spermy, robię to po 10-15 min i nic się nie dzieje. Tu są zdjęcia:
Jeżeli napletek zsuwasz poza żołądź to nie masz stulejki. Na tym ostatnim zdjęciu możesz jeszcze dalej zsunąć napletek?
Odnośnie masturbacji najwyraźniej nie dojrzałeś na tyle, żebyś miał wytryski. A czy cokolwiek się pojawia jakaś maź śliska, przeźroczysta? Wiesz nie każdy też ma typowy wytrysk. Niektórym po prostu wypływa nasienie podczas orgazmu. Wszystko opisujesz jakbyś do orgazmu dochodził, a co do wytrysków to moim zdaniem trzeba jeszcze dojrzeć.
Jeżeli napletek zsuwasz poza żołądź to nie masz stulejki. Na tym ostatnim zdjęciu możesz jeszcze dalej zsunąć napletek?
Odnośnie masturbacji najwyraźniej nie dojrzałeś na tyle, żebyś miał wytryski. A czy cokolwiek się pojawia jakaś maź śliska, przeźroczysta? Wiesz nie każdy też ma typowy wytrysk. Niektórym po prostu wypływa nasienie podczas orgazmu. Wszystko opisujesz jakbyś do orgazmu dochodził, a co do wytrysków to moim zdaniem trzeba jeszcze dojrzeć.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.