Jest problem bo nie wiem czy mam stulejkę. Mam 14-lat i napletek schodzi mi swobodnie ale gdy żołądź jest na wierzchu penis wchodzi w wzwód zaczyna mnie boleć
nic na słowo nie da się ocenić jak czujesz że problem podpytać tatę to jest Twoja pierwsza osoba która powinna Ci pomóc wchodzić w dorosłość ogólnie nie powinno Cie boleć pozdrawiam
W twoim wieku też mnie bolało ale jakoś z czasem rozciągła się skóra i jest ok. Pamiętaj że musisz za hartować żołądź. Tego też kiedyś nie wiedziałem i miałem problem później przy współżyciu. Wtedy ponad 30 lat temu to nawet nie było z kim pogadać o tym. Przed kumplami to wstyd a o rodzicach nie wspomnę. Więc mamy wspaniałe czasy i dostęp do mnóstwa informacji od ręki.
Sam miałem ten problem i tak jak kolega pisał skóra potrafi sie rozciągnąć. Pamietam jak w wieku 19stu lat poszedłem do urologa bo bolał mnie żołądź przy stosunku,. Dał mi jakąś maść po którym pełen zwis był ha ha. Brak zupełny czucia. Nie wiedziałem ze trzeba go hartować itp. 20 lat sie z tym męczyłem szok jaką wiedzę mają urolodzy
Raczej szok, że dorastający chłopacy, ale też dorośli faceci nie mają wiedzy i mimo, że mamy wspaniałe czasy jak mówisz i dostęp do wszystkiego to i tak wielu nie wie. A Ty młody kolego prosto z mostu mówisz rodzicom, że boli Cię penis i chcesz iść do lekarza, tak samo jakby bolał Cię ząb czy cokolwiek innego.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.