Mój napletek jest schowany pod skórą, normalnie mogę go obciągnąć całego, w zwodzie tylko to połowy. Mam taką sytuację od dłuższego czasu lecz nie wiedziełem że coś jest nie tak. Czy to jest stulejka? I jeśli tak to można to leczyć domowymi sposobami?
Dopowiem, że wydaje mi się, że mam to od urodzenia, jakoś coś tak kojarzę, a nawet jeśli ta stulejka (jeśli ją mam) jest wrodzona, to też może zaszkodzić?
Piszę to drugi raz, ale tym razem z update. Normalnie mogę ściągnąć napletek do końca w stanie spoczynku i wzwodu, ale jakby w wzwodzie sam mi nie wychodzi. Po prostu jak se odciągnę to jest, a potem wraca, ale normalnie obciągnąć mogę, czy to stulejka?
Jeszcze dodam, tak z innej beczki, że mam dużo grudek na napletku od środka, i to bardzo dużo. Tak na serio, pole minowe grudek, czy to coś złego/może zaszkodzić?
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.